Zülfikar Sorgucu

+31 6 3761 6126

LinkedIn

Ik wil als Junior Werkvoorbereider GWW meer ervaring opdoen op projecten en mij doorontwikkelen tot zelfstandig werkvoorbereider GWW

Nadat Zülfikar Sorgucu zijn opleiding Civiele Techniek aan de Haagse Hogeschool succesvol afgerond had, deed hij werkervaring op als uitvoerder, ICT-coördinator én werkvoorbereider. Hij kwam er al snel achter dat de rol van werkvoorbereider hem op het lijf geschreven is. Om zijn eigen kansen te creëren en ambities waar te maken, besloot hij om als zelfstandig werkvoorbereider aan de slag te gaan en zich verder te ontwikkelen in deze rol.

Zülfikar is een leergierige en ondernemende persoonlijkheid, die communicatief vaardig, kritisch en analytisch sterk is. Hij kan goed samenwerken met anderen, en kent zijn verantwoordelijkheden. Hij is in staat om 'out of the box' te denken en situaties op een andere manier te beschouwen. Daarnaast staat hij open voor verandering, en probeert hij processen altijd verder te optimaliseren. Zülfikar wil als Junior Werkvoorbereider GWW meer ervaring opdoen op projecten, en zich onder begeleiding van een ervaren werkvoorbereider doorontwikkelen tot zelfstandig werkvoorbereider GWW.

Interim rollen

  • Werkvoorbereider GWW

Competenties

  • Communicatief vaardig
  • Analytisch
  • Sociaal vaardig
  • Besluitvaardig