Ipcon is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot de grootste organisatie van samenwerkende zelfstandigen met kennis van projecten in de bouw & infra. Ipcon geniet binnen de markt naamsbekendheid en wordt gezien als vooraanstaande organisatie op het gebied van kwaliteit.

visual ipcon drijfveren ondernemer webDe kracht van het collectief

Onze naamsbekendheid, imago en positie binnen de markt gekoppeld met de kracht van het collectief heeft een positieve uitwerking op de bij Ipcon aangesloten partners. Partners van Ipcon hebben toegang tot een groot ondernemers- en kennisnetwerk en een zelfvoorzienend partnernetwerk van gelijkgestemden. Hierdoor krijgt de persoonlijke leadgeneratie een flinke impuls. Dit leidt voor partners tot significant meer continuïteit op uitdagende projecten binnen de markt, maar ook tot het benutten en creëren van kansen als ondernemer. Door een proactieve houding bieden onze partners meerwaarde op projecten waar zij vanuit hun intrinsieke motivatie graag een bijdrage aan willen leveren.

Partnerprofiel

Een bewuste keuze voor het ondernemerschap wordt gedreven door diverse factoren. Deze factoren vormen de basis voor succesvol ondernemerschap, waarbij jouw ambitie als ondernemer centraal staat. Een partner van Ipcon beschikt ten minste over de vier kerncompetenties die het DNA van Ipcon vormen, namelijk:

  • Expertise
  • Probleemoplossend
  • Ondernemend
  • Innovatief

Elke partner van Ipcon heeft een groot netwerk binnen de markt en goede netwerkvaardigheden. Een partner beschikt over expertise binnen de rollen van het IPM model, heeft meer dan 5 jaar relevante werkervaring, is initiatiefrijk én heeft het vermogen om samen te werken binnen projectteams en met partners van Ipcon.

visual faciliteitenOndersteuning

Om ervoor te zorgen dat partners van Ipcon zich kunnen focussen op hun expertise, biedt Ipcon uitgebreide faciliteiten aan om de partners te ondersteunen. Deze faciliteiten zijn onderverdeeld in de categorieën business, strategie, back-office, kennis en marketing. De voordelen van een partnerschap bij Ipcon die hieruit voortvloeien zijn continuïteit, samen ondernemen, kennisdeling, persoonlijke ontwikkeling, dienstontwikkeling en imago.

Ook partner worden?

Ben jij je aan het oriënteren op zelfstandig ondernemerschap of ben je al zelfstandig ondernemer maar zie je de meerwaarde van samen ondernemen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met je mee.

 

Contact

corne thomassen ipcon

Corné Thomassen
Managing Partner

+31 6 5199 2567
cornethomassen

wilbert den boer ipcon profiel 1

Wilbert den Boer
Managing Partner

+31 6 4184 2702
wilbertdenboer

 

Heb je liever dat wij contact met je opnemen? Laat je contactgegevens achter via onderstaand formulier en wij nemen op korte termijn contact met je op.

Naam*
Vul aub uw naam in
E-mailadres*
Vul aub uw e-mailadres in
Telefoon
Vul aub uw telefoonnummer in.
Vraag of bericht*