Jeuken jouw handen om alles wat je geleerd hebt tijdens je studie in de praktijk te brengen? Wil je direct meerwaarde bieden aan een merk dat in de scale-up fase zit en waarin Marketing & Sales één van de speerpunten is? Wil jij werken binnen een organisatie waar je alle vrijheid krijgt om jezelf te ontplooien? Wij dagen je uit om met jouw kennis en frisse blik met ons verder te bouwen aan de ambities van het merk Dialog, en bieden je een meewerkstage binnen een organisatie met grote klanten als Rijkswaterstaat, Koninklijke BAM Groep en Gemeente Amsterdam. 

Het bedrijf
Dialog biedt een tool die omgevingsmanagers ondersteunt in hun dagelijkse werk. Omgevingsmanagers zijn gedurende bouw- en infraprojecten verantwoordelijk voor de communicatie met o.a. burgers en bedrijven (ook wel stakeholders genoemd), en zorgen er mede voor dat het project soepel verloopt. Zij dienen altijd en overal te weten wat de belangen van alle verschillende stakeholders zijn. Dit is, vooral op grote bouw- en infraprojecten, erg complex. Dialog helpt de omgevingsmanager om dit inzicht te hebben.

Dialog is als startup ontstaan vanuit Ipcon. Ipcon is een projectbureau waar ruim 35 ondernemende professionals bij aangesloten zijn. Zij zetten hun expertise landelijk in op talloze complexe projecten in Bouw & Infra.

Wat ga je doen?
De dagelijkse activiteiten bestaan uit:

 • Contentmarketing (tekstueel, beeld en geluid)
 • Beheren (content)marketing planning
 • Beheren LinkedIn van Dialog
 • E-mailcampagnes
 • Inventariseren potentiële klanten en projecten
 • Persoonlijke benadering prospects
 • Ruimte voor onderzoek resulterend in een Strategisch Commercieel Plan

Opdrachtomschrijving
Tijdens deze meewerkstage bouw je samen met ons verder aan de ambities en mogelijkheden in de markt. Wij zijn als scale-up toe aan de volgende stap. Wij kennen de markt en de behoefte, beschikken over een eigen ontwikkelteam en zijn geadviseerd hoe gericht leads kunnen genereren. Jij gaat ons op het gebied van Marketing & Sales helpen deze volgende stap te maken.

 • Jouw opdracht bestaat uit twee onderdelen
 • Je levert een bijdrage aan Marketing en Sales: met de nadruk op Online (Content) Marketing en het ondersteunen in Sales;

Daarnaast dagen we je uit om een Strategisch Commercieel Plan op te stellen. Een marktanalyse, interviews, concurrentieonderzoek en het zichtbaar maken van onze Salesfunnel (met middelen) maken hier onderdeel vanuit.

Vanuit ons kantoor in Dongen werk je samen met een vast team bestaande uit 5 personen. Verspreid over het land werken nog eens bijna 35 collega’s. Zij zijn regelmatig ook op kantoor te vinden voor bijeenkomsten en overleg. Gedurende je stage bezoek je ook onze projecten en klanten, mag je deelnemen aan onze (interne) bijeenkomsten en lever je een bijdrage aan ons jaarlijkse Dialog-event in maart 2020.

Wij bieden je naast een uitdagende stage, een stagevergoeding van €250,- (bruto) per maand.

Gewenst profiel
Wij zoeken een student die:

 • een HBO-opleiding met studierichting Marketing of Commerciële Economie volgt;
 • affiniteit heeft met online marketing en social media;
 • beschikt over commerciële vaardigheden;
 • goede en spekende visuals kan maken op basis van teksten.


Startdatum
27 januari 2020

Enthousiast?
Twijfel niet en neem contact op met Corné Thomassen ().
Heb je vragen? Bel Corné (+31 6 5199 2567) of stuur een e-mail.

 

Disclaimer voor recruiters en werving- & selectiebureau's
Wij accepteren geen ongevraagde sollicitaties of cv’s van werving- & selectiebureau's. Acquisitie in de breedste zin van het woord stellen wij niet op prijs.