WELKOM BIJ START-OP VAN IPCON

Start-OP is het Ondernemers Programma van Ipcon, waarbij we jou in 2 jaar tijd wegwijs maken in de wereld van het zelfstandig ondernemerschap. Als ideale kandidaat heb je al een paar jaar werkervaring in de bouw-, infra- en/of energiesector en vind je dat het tijd is voor een nieuwe stap. Jouw interesse ligt bij het ondernemerschap, je bent ambitieus en toe aan een nieuwe uitdaging. Maar misschien vind je een start als ondernemer een spannende stap. Ipcon heeft al jarenlang ervaring met samenwerkende ondernemers en wil ook jou hierbij begeleiden. 

Daarom heeft Ipcon een programma opgesteld om jou, als startend ondernemer, je ambities waar te laten maken en je wegwijs te maken in de wereld van ondernemerschap. Coaching van een ervaren ondernemer, aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en het gezamenlijk uitvoeren van opdrachten met ervaren partners van Ipcon vormen de pijlers van het programma. 

Start-OP 2024 is gestart! We starten met een nieuwe groep in 2025. Aanmelden voor het Start-OP programma kan medio 2024.

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Laat via onderstaande button je gegevens achter of neem contact op met Tim van Diejie ( of +31 6 3413 2849)

 

IK WIL MEER INFORMATIE


usp carriere samen ondernemen eersteversie

vakinhoud versie2

aanmelden