Assetmanagement is hot en momenteel een belangrijk thema binnen de bouw en infra. Landelijk worden er de komende jaren talloze infrastructurele objecten aangepakt. Wist je dat? “Onze civiele infrastructuur verreweg het grootste publieke bezit is. Met een waarde van ruim 360 miljard.

Het kwaliteitsniveau van onze infrastructuur met alle assets is van groot belang voor iedereen die hier dagelijks gebruik van maakt. Samen met onze partners dragen wij als Ipcon bij aan een veilige en aantrekkelijke infrastructuur. Dat doen we door het organiseren van data gedreven asset management, gebaseerd op kennis van mensen en data uit assets.

We zijn grensverleggend  met focus op de toekomst.

 

Wie is Ipcon?
lpcon is een ondernemend adviesbureau dat expertise en capaciteit levert binnen de gebouwde omgeving, infra en energie. Door onze bevlogenheid en intrinsieke motivatie zijn we in staat een meerwaarde te leveren in de vorm van capaciteit en advies op vele projecten. Een marktbehoefte die vraagt om samenwerking tussen marktpartijen en benutting van de ketenpartners. Bij Ipcon zijn we samen sterk in ondernemen. We werken met bevlogen experts, die trots zijn op hun werk en dit ook uitdragen. Vakidioten die hun knowhow en netwerk met elkaar delen en verder uitbouwen. Via ons unieke concept van samenwerkende zelfstandige professionals helpen we elkaar waar we kunnen. Of het nu om acquisitie of marketing gaat, verzekeringen of de belastingaangifte, we helpen elkaar bij alle facetten van het ondernemerschap. Ben jij zo’n enthousiaste en gedreven professional die zich met hart en ziel – en met behoud van je ondernemersvrijheid – wil inzetten op uitdagende projecten? Dan is het partnerschap bij Ipcon wellicht iets voor jou.

Wie zoeken we?

Wij zoeken een ervaren Assetmanager , die inmiddels al een aantal jaar werkervaring heeft opgedaan. Heb je oog voor politiek,  relaties en de behoefte van je teamleden. Data, technologie en inhoudelijk kennis zijn voor jou de basis om vooruitgang te boeken in asset management en invulling tegen aan  prestaties, risico’s en kosten. Daarnaast willen we samen het cluster Assetmanagement verder laten groeien en gezamenlijk inspelen op de markt behoefte. Ga jij samen met ons aan de bak voor de groot assetopgave ooit?

Neem dan rechtstreeks contact op met onze recruiter Tim van Diejie via of bel 06-34132849.