Heb je wel eens nagedacht over zelfstandig ondernemen? Of ben je momenteel zelfstandig ondernemer?

Aan de kennis zal het niet liggen, maar hoe werkt dat ondernemen dan precies? Kan ik mijn gezin blijven onderhouden? Ben ik bestand tegen de onzekerheid? Welke verzekeringen moet ik afsluiten? Hoe kom ik aan mijn opdrachten? Wat doe ik met de tussenliggende periode na het opzeggen van mijn baan? Wat komt er allemaal kijken bij administratie? Hoe profileer ik mezelf ten opzichte van de markt? Vind je alleen ook maar zo alleen?

Wie is Ipcon?
lpcon is een ondernemend adviesbureau dat expertise en capaciteit levert binnen de gebouwde omgeving, infra en energie. Door onze bevlogenheid en intrinsieke motivatie zijn we in staat een meerwaarde te leveren in de vorm van capaciteit en advies op vele projecten. Een marktbehoefte die vraagt om samenwerking tussen marktpartijen en benutting van de ketenpartners. Bij Ipcon zijn we samen sterk in ondernemen. We werken met bevlogen experts, die trots zijn op hun werk en dit ook uitdragen. Vakidioten die hun knowhow en netwerk met elkaar delen en verder uitbouwen. Via ons unieke concept van samenwerkende zelfstandige professionals helpen we elkaar waar we kunnen. Of het nu om acquisitie of marketing gaat, verzekeringen of de belastingaangifte, we helpen elkaar bij alle facetten van het ondernemerschap. Ben jij zo’n enthousiaste en gedreven professional die zich met hart en ziel – en met behoud van je ondernemersvrijheid – wil inzetten op uitdagende projecten? Dan is het partnerschap bij Ipcon wellicht iets voor jou.

Wie zoeken we?
We zoeken bevlogen ondernemers of ondernemende mensen met een passie voor hun vak, die samen willen ondernemen met andere zelfstandigen en daarmee naast toffe projecten ook echt de verbinding met elkaar zoeken.

De rol van werkvoorbereider civiele betonbouw valt bij ons in het cluster technisch management. Ons cluster technisch management is echt een kenniscluster met een hele goede naam in de bouw & infra markt. De verantwoordelijkheid van de werkvoorbereider bij Ipcon  strekt zich uit van de maakbaarheid van het ontwerp tot de (tijds)planning, werkschema’s, inkoop, meerwerkcalculatie en de goede administratieve verwerking daarvan. Voorbereiding stemt met alle disciplines tot in detail af om de aansluiting te vinden met de uitvoering en praktijk. De uitvoering stuurt het uitvoeringsteam aan, en is verantwoordelijk voor tijdige, correcte en efficiënte uitvoering. Bovendien is hij of zij de spin in het web tussen de eigen organisatie, opdrachtgevers, onderaannemers en leveranciers.

Ben jij graag een spil in het web? Zet jij klantverwachtingen graag om in uitvoerbare doelstellingen? En heb je dit altijd al willen doen als zelfstandig ondernemer?

Neem dan rechtstreeks contact op met onze recruiter Tim van Diejie via of bel 06-34132849.