Heb je wel eens nagedacht over zelfstandig ondernemen? Of ben je momenteel zelfstandig ondernemer?

Aan de kennis zal het niet liggen, maar hoe werkt dat ondernemen dan precies? Kan ik mijn gezin blijven onderhouden? Ben ik bestand tegen de onzekerheid? Welke verzekeringen moet ik afsluiten? Hoe kom ik aan mijn opdrachten? Wat doe ik met de tussenliggende periode na het opzeggen van mijn baan? Wat komt er allemaal kijken bij administratie? Hoe profileer ik mezelf ten opzichte van de markt? Vind je alleen ook maar zo alleen?

Wie is Ipcon?
lpcon is een ondernemend adviesbureau dat expertise en capaciteit levert binnen de gebouwde omgeving, infra en energie. Door onze bevlogenheid en intrinsieke motivatie zijn we in staat een meerwaarde te leveren in de vorm van capaciteit en advies op vele projecten. Een marktbehoefte die vraagt om samenwerking tussen marktpartijen en benutting van de ketenpartners. Bij Ipcon zijn we samen sterk in ondernemen. We werken met bevlogen experts, die trots zijn op hun werk en dit ook uitdragen. Vakidioten die hun knowhow en netwerk met elkaar delen en verder uitbouwen. Via ons unieke concept van samenwerkende zelfstandige professionals helpen we elkaar waar we kunnen. Of het nu om acquisitie of marketing gaat, verzekeringen of de belastingaangifte, we helpen elkaar bij alle facetten van het ondernemerschap. Ben jij zo’n enthousiaste en gedreven professional die zich met hart en ziel – en met behoud van je ondernemersvrijheid – wil inzetten op uitdagende projecten? Dan is het partnerschap bij Ipcon wellicht iets voor jou.

Wie zoeken we?
We zoeken bevlogen ondernemers of ondernemende mensen met een passie voor hun vak, die samen willen ondernemen met andere zelfstandigen en daarmee naast toffe projecten ook echt de verbinding met elkaar zoeken.

In het bijzonder zijn we momenteel op zoek naar versterking van ons cluster duurzaamheid. Onze duurzaamheidsexperts zetten hun kennis van materialen, milieu en duurzame energie in op jouw project. Gezien de groeiende vraag naar CO2, fijnstof, stikstof reductie oplossingen zijn we op zoek naar een expert op dit gebied. Dus draai jij je hand niet om voor een CO2, stikstof of fijnstof berekening, advies op het gebied van uitstootreductie van materieel en voertuigen, het maken van de koppeling tussen EMVI en CO2, stikstof, fijnstsof en zijn funding en subsidies niet nieuw voor je?


Neem dan rechtstreeks contact op met onze recruiter Tim van Diejie via of bel 06-34132849.