Ipcon is een innovatief adviesbureau dat de expertise levert voor soepel lopende projecten binnen de infra, bouw en energie. De partners die aan Ipcon zijn verbonden, betreffen allemaal ondernemende professionals. Samen vormen zij een groep die bij uitstek geschikt is om projecten in de gebouwde omgeving soepel te laten verlopen.

De kern van Ipcon wordt gevormd door de partners. Zij beschikken allemaal over minimaal een hbo werk- en denkniveau. Bovendien hebben zij brede ervaring binnen de markten infra, bouw en energie; van de initiatief- tot beheerfase. Deze vorm van ondernemen geeft diverse voor zowel de partners als voor onze klanten voordelen, zoals: toegang tot een groot ondernemersnetwerk, kwaliteitsselectie, uniformiteit, zekerheidsstellingen met betrekking tot de wettelijke inhuureisen, fieldmanagement, verzekeringen, kennisdeling en coaching.

Samen ondernemen

faciliteiten

Denk jij erover om zelfstandig ondernemer te worden? Een bewuste keuze voor het ondernemerschap wordt gedreven door verschillende factoren. Een gezond arbeidsethos, ambitie, resultaatgerichtheid, doorzettingsvermogen en vindingrijkheid zijn zomaar enkele kenmerken van een ondernemer. Maar als ondernemer komt er ook veel op je af. Wat dacht je van bijvoorbeeld acquisitie, administratie en belastingen? Ipcon faciliteert je hierin en kan met je meedenken op verschillende vlakken, die wij onderverdeeld hebben in vier segmenten: business, back-office, marketing en strategie & ontwikkeling.

Tijdens het traject om een ondernemende partner te worden bij Ipcon, zijn drie criteria belangrijk:

  • Expertise
  • Ondernemerschap
  • Netwerkvaardigheden

Contact

corne thomassen ipcon

Corné Thomassen
Managing Partner

+31 6 5199 2567
cornethomassen

wilbert den boer ipcon profiel 1

Wilbert den Boer
Managing Partner

+31 6 4184 2702
wilbertdenboer