visual ipcon drijfveren ondernemer web

Je hebt ambitie en denkt erover om zelfstandig ondernemer te worden, of je bent al zelfstandig ondernemer. Maar wat maakt je tot een succesvol ondernemer? Een bewuste keuze voor het ondernemerschap wordt gedreven door verschillende factoren, zoals ambitie, vrijheid en kansen. Maar als ondernemer komt er ook veel op je af.

Wil je zelfstandig zijn, maar toch samen ondernemen? Ipcon is samen ondernemen in de infra, bouw en energie. Een concept dat in 2010 is ontwikkeld, en uitgebouwd is tot een professionele organisatie. Wij begeleiden en adviseren je bij jouw stap om ondernemer bij Ipcon te worden. Ipcon vormt een zelfvoorzienend partnernetwerk, waarin we samen een substantiële bijdrage leveren aan elkaars ondernemerschap, persoonlijke ontwikkeling en continuïteit op leuke, uitdagende en complexe projecten. Durf de stap te maken naar het zelfstandig ondernemerschap en ontdek de voordelen van een partnerschap bij Ipcon. 

1. Onze partners

Ipcon staat voor Interim Projectmanagement & Consultancy en is de flexibele schil in de bouw, infra en energie. Ondernemend, expertise, probleemoplossend en innovativiteit vormen ons DNA, waarmee wij een bijdrage aan sprekende bouw-, infra- en energieprojecten leveren. De kern van Ipcon wordt gevormd door onze partners, die allemaal als zelfstandig ondernemer actief zijn binnen de markt. Zij beschikken allemaal over minimaal een hbo werk- en denkniveau en een brede ervaring binnen de infra, bouw en energie; van de initiatief- tot beheerfase. Deze vorm van ondernemen biedt veel voordelen voor zowel onze klanten als de partners.

1.1 Criteria
Onze partners vervullen uitdagende rollen op sprekende projecten en hebben de afgelopen jaren een sterk imago opgebouwd bij grote opdrachtgevers. Tijdens het traject om een ondernemende partner te worden bij Ipcon, zijn enkele criteria belangrijk:

  • Persoon
  • Ondernemerschap
  • Drijfveren & motivatie
  • Expertise
  • Netwerk
  • Ambitie
  • Probleemoplossend
  • Innovatief

2. Voordelen partnerschap

visual faciliteiten

Een partnerschap bij Ipcon levert voor (startende) zelfstandig ondernemers veel voordelen op. Men krijgt toegang tot een groot ondernemersnetwerk, en er is sprake van kwaliteitsselectie, uniformiteit, zekerheidsstellingen met betrekking tot de wettelijke inhuureisen, fieldmanagement, verzekeringen, kennisdeling en coaching. De faciliteiten die wij aan zelfstandig ondernemers bieden, hebben wij onderverderdeeld in de categorieën business, strategie, back-office, kennis en marketing. De voordelen van een partnerschap bij Ipcon die hieruit voortvloeien zijn continuïteit, samen ondernemen, kennisdeling, persoonlijke ontwikkeling, dienstontwikkeling en imago.

2.1 Continuïteit
Zelfstandig ondernemers willen continue actief zijn op uitdagende projecten. Binnen Ipcon proberen wij deze continuïteit te waarborgen. Wij hebben een groot netwerk binnen de bouw, infra en energie, bestaande uit de optelsom van ons eigen bedrijfsnetwerk en het netwerk van alle partners. Door dit netwerk hebben wij zeer goede contacten bij veel grote opdrachtgevers, wat de kansen op opdrachten vergroot.

2.2 Samen ondernemen
Het zelfstandig ondernemerschap is leuk en uitdagend, maar vraagt ook een flexibiliteit in kennis en vermogen. Alle partners binnen Ipcon zijn actief binnen dezelfde markt. Loopt men tijdens de opdracht tegen problemen aan, is het een geruststellende gedachte dat er binnen ons partnernetwerk vragen gesteld en ideeën uitgewisseld kunnen worden. Zo ben je zelfstandig ondernemer, maar hoor je toch ergens bij.

2.3 Kennisdeling
Het partnernetwerk beschikt over veel kennis en expertise. Binnen ons partnernetwerk speelt kennisdeling een belangrijke rol. Deze kennisdeling gebeurt o.a. tussen partners onderling, binnen onze kennisclusters en tijdens een maandelijks kenniscafé met alle partners. Bovendien hebben wij een digitaal platform, waarop veel informatie en kennis uitgewisseld wordt.

2.4 Persoonlijke ontwikkeling
Ondernemerschap is leerzaam en goed voor de persoonlijke ontwikkeling. Het biedt vaardigheden, bewustwording en inzichten in persoonlijke kwaliteiten. Wij stimuleren persoonlijke ontwikkeling van onze partners middels opleidingen, trainingen en coaching.

2.5 Productontwikkeling
Binnen Ipcon bieden wij zelfstandig ondernemers de ruimte om zelf producten en diensten te ontwikkelen. We ondersteunen deze startups in het bedenken, uitwerken én lanceren. Door ons grote netwerk en onze marketingkanalen is er een goede basis om een product te lanceren.

2.6 Imago & identiteit
Onze partners zijn ondernemend, experts, probleemoplossend en innovatief. Ze vervullen uitdagende rollen op sprekende projecten en hebben de afgelopen jaren een goed imago opgebouwd bij grote opdrachtgevers. Dit alles bereiken we mede door middel van personal & company branding. Opdrachtgevers weten wat ze met een partner van Ipcon binnenhalen: expertise. 

Ook partner worden?

Ben jij je aan het oriënteren op zelfstandig ondernemerschap of ben je al zelfstandig ondernemer maar zie je de meerwaarde van samen ondernemen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met je mee.

belknop ipcon of mail ons naar

 

Heb je liever dat wij contact met je opnemen? Laat je contactgegevens achter via onderstaand formulier en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Aanhef*
maak aub een keuze
Naam*
Vul aub uw naam in
E-mailadres*
Vul aub uw e-mailadres in
Telefoon
Vul aub uw telefoonnummer in.
Betreft
Wij streven ernaar om binnen 24 uur contact met je op te nemen. Mocht je een snellere reactie wensen, dan verzoeken we je tijdens kantoortijden telefonisch contact met ons op te nemen via (+31) (0)85 - 877 24 50
Upload hier uw vacature (.pdf / .doc)
Vraag of bericht*
Vacature
Ongeldige invoer
 

 

Contactpersonen

corne thomassen ipcon

Corné Thomassen
Managing Partner

+31 6 5199 2567
cornethomassen

wilbert den boer ipcon profiel 1

Wilbert den Boer
Managing Partner

+31 6 4184 2702
wilbertdenboer