Bij Ipcon zijn we samen sterk in ondernemen. We zijn bevlogen experts, die trots zijn op hun werk en dit ook uitdragen. Vakidioten die hun knowhow en netwerk met elkaar delen en verder uitbouwen. Ben jij zo’n enthousiaste en gedreven professional die zich met hart en ziel - en met behoud van je ondernemersvrijheid - wil inzetten op uitdagende projecten? Dan is het partner worden van Ipcon iets voor jou!

bol 75 leadsSamen ondernemen

Hoe kom ik aan opdrachten? Hoe gebruik ik social media voor zakelijke doeleinden? Hoe maak ik een goed vindbare website? Waar kan ik het beste sparren voor mijn pensioen? En hoe zit het met offertes en overeenkomsten voor klanten? Als (startende) ondernemer komt er veel op je af.

Bij Ipcon geloven we in de kracht van verbinden en delen. Met elkaar vormen we een groot netwerk en beschikken we over uitgebreide faciliteiten. Samen hebben we toegang tot mooie en uitdagende projecten. Een partner van Ipcon neemt zelf het initiatief om te netwerken en een bijdrage te leveren aan de continuïteit van allen: het zelfvoorzienend partnernetwerk. Daarnaast bepalen we gezamenlijk ons beleid en onze visie op de toekomst. Ipcon ondersteunt je met haar faciliteiten kennis, marketing & sales, community en back-office.

delen verbinden ipcon partner wordenPartnerprofiel

Als partner van lpcon beschik je over relevante kennis en expertise. Je bent ondernemend, ambitieus en gepassioneerd over je vak. Samenwerken en betrokkenheid is vanzelfsprekend en je hebt een relevant netwerk. Wij streven naar diversiteit in expertise, leeftijd, achtergrond, regio en potentiële klantgroepen. En natuurlijk sluiten je drijfveren en ambities naadloos aan bij Ipcon.

Ipcon is voor mij meer dan de som der partners. Wie als ondernemer kennis wil delen en elkaar wat gunt, krijgt meer kennis en opdrachten terug. Dat is aansluiten bij Ipcon, naast de gezelligheid, mij dubbel en dwars waard. - Martin Lenferink

partner worden ipcon ontbijt     partner worden ipcon toetreding

 

Expertise gezocht

Heb jij kennis van rollen binnen het IPM-model en kun je die inzetten binnen onder andere tenders, duurzaamheid, groot onderhoud en droge en natte infrastructuur? Bekijk onze pagina 'expertise gezocht'. Hier vind je o.a. de huidige beschikbare rollen.

Meer informatie?

Wil je meer informatie over onze toekomstambities, faciliteiten, het verdienmodel en de toetreding? Ontvang de brochure in je mailbox, of vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan.

button 1          maak een afspraak button          button 1


Ipcon geeft mij een breed netwerk, helpt in het meedenken en draagt bij aan het delen van kennis en ervaring. Zowel zakelijk als soms privé. - Wibo Buma