Ipcon is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot de grootste organisatie van samenwerkende ondernemers met kennis van projecten in de bouw & infra. Als ondernemend adviesbureau willen we doen waar we goed in zijn, en met plezier meerwaarde bieden op projecten. Samen met alle partners bieden wij uitdagingen het hoofd en leveren wij capaciteit, kennis en advies aan (project)organisaties. Hieronder vind je meer informatie over partner worden bij Ipcon en de  actuele beschikbare rollen.

visual ipcon drijfveren ondernemer webUitdagingen

Als ondernemer komt er veel op je af. Denk hierbij aan acquisitie, belastingen, pensioen, verzekeringen, enz. Uitdagingen waar misschien niet jouw prioriteit of interesse ligt, maar waar je je bewust van moet zijn en waar je op moet anticiperen. Als ondernemer moet je werken aan je expertise, marktkennis, netwerk, administratie en persoonlijke ontwikkeling. Het is dan ook een meerwaarde om als ondernemer samen met anderen te werken, ervaringen te delen met collega’s en ergens bij te horen. Ipcon helpt je met dit alles!

Samen ondernemen

Ons imago binnen de markt in combinatie met ons gezamenlijke netwerk heeft een positieve uitwerking op de partners van Ipcon. Zij hebben toegang tot een groot ondernemers- en kennisnetwerk, waardoor de persoonlijke leadgeneratie een impuls krijgt. Dit leidt voor partners tot meer continuïteit op uitdagende projecten, maar ook tot nieuwe ondernemerskansen. Onze partners werken op projecten waar zij vanuit hun intrinsieke motivatie een bijdrage aan willen leveren. Wij werken op basis van exclusiviteit samen met onze partners, wat geresulteerd heeft in uitgebreide faciliteiten die wij aan onze partners kunnen bieden.

Partnerprofiel

Een partner van Ipcon beschikt over relevante expertise binnen de rollen van het IPM model en levert een toegevoegde waarde in de vorm van capaciteit en/of kennis. Daarnaast vindt een partner samenwerking en betrokkenheid vanzelfsprekend en beschikt hij of zij over de drijfveren van een succesvolle ondernemer. Een partner van Ipcon kan zich ten minste herkennen in het DNA van Ipcon:

  • Expertise
  • Ondernemend
  • Probleemoplossend
  • Sociaal

Tenslotte heeft elke partner van Ipcon een groot netwerk binnen de markt en goede netwerkvaardigheden, meer dan 5 jaar relevante werkervaring, is initiatiefrijk én heeft het vermogen om samen te werken binnen projectteams en met partners van Ipcon.

visual faciliteitenOndersteuning

Om ervoor te zorgen dat partners van Ipcon zich kunnen focussen op hun expertise, biedt Ipcon uitgebreide faciliteiten aan om de partners te ondersteunen. Deze faciliteiten zijn onderverdeeld in de categorieën business, strategie, back-office, kennis en marketing. De voordelen van een partnerschap bij Ipcon die hieruit voortvloeien zijn continuïteit, samen ondernemen, kennisdeling, persoonlijke ontwikkeling, dienstontwikkeling en imago. 

Beschikbare rollen

Bekijk onze actuele beschikbare rollen.

Ook partner worden?

Ben jij je aan het oriënteren op zelfstandig ondernemerschap of ben je al zelfstandig ondernemer maar zie je de meerwaarde van samen ondernemen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met je mee.

 

Contact

corne thomassen ipcon

Corné Thomassen
Managing Partner

+31 6 5199 2567
cornethomassen

wilbert den boer ipcon profiel 1

Wilbert den Boer
Managing Partner

+31 6 4184 2702
wilbertdenboer

 

Heb je liever dat wij contact met je opnemen? Laat je contactgegevens achter via onderstaand formulier en wij nemen op korte termijn contact met je op.

Naam*
Vul aub uw naam in
E-mailadres*
Vul aub uw e-mailadres in
Telefoon
Vul aub uw telefoonnummer in.
Vraag of bericht*
Typ de letters over* Typ de letters over
Opnieuw
Ongeldige invoer