lpcon is een ondernemend adviesbureau dat expertise en capaciteit levert binnen de gebouwde omgeving, infra en energie.

Door onze bevlogenheid en intrinsieke motivatie zijn we in staat een meerwaarde te leveren in de vorm van capaciteit en advies op vele projecten. Een marktbehoefte die vraagt om samenwerking tussen marktpartijen en benutting van de ketenpartners. Bij Ipcon zijn we samen sterk in ondernemen. We werken met bevlogen experts, die trots zijn op hun werk en dit ook uitdragen. Vakidioten die hun knowhow en netwerk met elkaar delen en verder uitbouwen. Via ons unieke concept van samenwerkende zelfstandige professionals helpen we elkaar waar we kunnen. Of het nu om acquisitie of marketing gaat, verzekeringen of de belastingaangifte, we helpen elkaar bij alle facetten van het ondernemerschap.


Meerwaarde

Door het concept dat wij ontwikkeld hebben en de manier waarop wij georganiseerd zijn, bieden wij meerwaarde binnen de markt. Onze samenwerkende partners zijn experts, ondernemend én vormen een sterk kennisnetwerk. Hierdoor zijn wij in staat om de efficiëntie en kwaliteit van de flexibele schil op projectteams te waarborgen en te verbeteren. De kern van Ipcon wordt gevormd door de samenwerkende partners, die als zelfstandig ondernemers actief zijn binnen de markt. Zij hebben veel ervaring binnen de infra, bouw en energie; van de initiatief- tot beheerfase. Wij hebben onze diensten onderverdeeld in Assetmanagement, Duurzaamheid, EMVI, Omgevingsmanagement, Project Beheersing en Technisch Management.

ipcon projectfasen


Partners van Ipcon

Wij voelen ons betrokken bij elk project waar we bij betrokken zijn en naar elkaar toe. Maar ook maatschappelijk zijn we betrokken en nemen we verantwoordelijkheid. We hebben een energieneutraal kantoor, rijden duurzaam, stimuleren thuiswerken en planten een Ipcon-bos. Daarnaast zijn wij sociaal betrokken door bijvoorbeeld sponsoring van lokale (sport)verenigingen en bijdragen een lokale ontwikkelingen. Ook zijn we ondernemend ingesteld. We steken onze handen graag uit de mouwen en zijn echte aanpakkers. Wij borgen een ongekend brede expertise bij Ipcon. Onze interne diversiteit maakt ons een breder en completer intern team. 

Elke partner van Ipcon heeft een breed netwerk en minimaal 5 jaar ervaring in de branche.