Ondernemen zit in ons DNA. Dit kennen wij als geen ander en daarom willen wij ook graag een steentje bijdragen aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Hierbij staat onze betrokkenheid en duurzaamheid centraal. Binnen het cluster Duurzaamheid zijn we op zakelijk vlak hier al mee bezig. Maar ook als organisatie en onze partners persoonlijk nemen wij hierin onze verantwoording.

Betrokkenheid

Vanuit lokale en sociale betrokkenheid voelen veel partners zich verbonden tot een vereniging, stichting of organisatie in de directe woonomgeving. Om lokale betrokkenheid te ondersteunen worden tal aan verenigingen en organisaties gesponsord door onze partners. Deze financiële bijdrage ondersteunt hun ambities en draagt bij aan het toekomstperspectief.

Daarnaast is de sociale betrokkenheid terug te vinden in de diverse vrijwilligers- en bestuursfuncties bij diverse organisaties in de lokale en regionale omgeving van de partners.

Duurzaamheid

Een betere leefomgeving voor de volgende generatie. Daar denken wij als partners van Ipcon over na. Zowel zakelijk als privé speelt dit een belangrijke rol in ons leven. Ons kantoor is energieneutraal en wij stimuleren elkaar tot een beperkte uitstoot. Dit doen wij door elektrisch te rijden en flexibel te werken. Ook is Ipcon als bomenpartner aangesloten bij Trees for All waarbij een meerderheid van onze partners lid is geworden. Een betere wereld begint namelijk bij jezelf.