De bal wordt aangenomen.. Na 3 jaar geeft @Steffie Mertens niet het stokje maar de bal over. Als Vereniging Adviseur bij de @KNVB gaat Steffie zich bezighouden maar haar grote passie, voetbal. @Krista Kostwinder neemt de bal met veel enthousiasme aan.

Wie is Krista? Een gedreven professional met een flinke dosis energie! Met ruim 10 jaar ervaring in Marketing en Recruitment staat ze te springen om dit stuk bij Ipcon op te pakken.

Aankomende tijd zal zij zich focussen op Partner/Employer branding ter aanvulling van recruitment en Company Branding. Ook zal zij adviseren en ondersteunen op de Personal Branding van de partners zelf.

Krista over de uitdaging:
Ik ben gepassioneerd over het aangaan van echte gesprekken en het opbouwen van waardevolle relaties die bijdrage aan het verhaal van bedrijven. Deze eigenschap komt goed van pas, want ik geloof dat effectieve communicatie en het echte verhaal de sleutel is tot succes. Daarbij is het van belang dat verhalen vertaald worden vanuit (complexe) informatie in boeiende verhalen die mensen begrijpen en waarderen. Met als doel om zichtbaar te verbinden.

Met mijn achtergrond in Marketing en Recruitment heb ik al een schat aan ervaring opgebouwd op het gebied van Marketing & Branding. Er zijn mooie projecten binnen Ipcon die opgepakt kunnen worden.

Met de komst van Krista zal Ipcon mooie stappen in de toekomst gaan maken! Op een mooie nieuwe samenwerking.