Arshad was al een tijdje op zoek naar een nieuwe uitdaging met wat meer zelfstandigheid. Door goede vriend en oud-studiegenoot, Jerald Amatsari, kwam Arshad in aanraking met Ipcon. Maar niet alleen Jerald kende Arshad al, ook Peter Mathlener was een bekende voor hem. Zij hebben samen op de Tijdelijke Suurhoffbrug gewerkt. Sinds juni werkt Arshad weer met beide samen als partner bij Ipcon en hieronder stellen we hem graag aan je voor.

Hij heeft al heel wat jaren ervaring als procescoördinator. Wanneer wij hem vroegen op welk project hij het meeste trots is en waarom, zei hij direct: “de Groene Boog, A16 Rotterdam. Vanwege de DBFM scope en bijbehorende 20 jaar exploitatie zijn alle uitdagingen waar een project mee te maken krijgt hier, vanwege de omvang, van een grotere orde. Dit maakt alle facetten van het werk des te uitdagender wat op zijn beurt de successen ook des te mooier maakt”.

De branche staat natuurlijk niet stil en wij zijn dan ook erg benieuwd welke ontwikkeling Arshad de meeste inspiratie geeft. “Naarmate er op projecten meer digitaal gewerkt wordt, zal er meer data geproduceerd worden. Dit soort data is potentieel ontzettend waardevol mits juist beheerd en geïnterpreteerd, elk project legt de nadruk immers net op een andere behoefte. Het praktisch, behapbaar en efficiënt omzetten van zulke informatie is momenteel ontzettend interessant”.

Ook vroegen wij Arshad wat voor hem de grootste uitdagingen zijn. Hierop antwoordde hij: “Opdrachtgevers met grote ambities maar weinig concrete eisen en expertise kunnen onevenredig zwaarwegende verwachtingen hebben van een project. Het balans vinden tussen enerzijds visionair en innovatief met opdrachtgevers mee te denken, en anderzijds de zekerheid bieden waar je als professionele opdrachtnemer garant voor wil staan is hierbij de uitdaging”.

Wil je meer weten over Arshad? Lees zijn profiel eens!