Trees for all plant bomen voor het leven. Bomen en bossen spelen een cruciale rol in het tegengaan van klimaatverandering en het verlies van biodiversiteit. Zonder bomen is er geen leven. Daarom planten zij wereldwijd nieuwe bossen, herstellen ze gedegradeerde bossen en maken ze mensen bewust van het belang van bomen. Aan de andere kant van de wereld, maar ook dichtbij huis. Zo dragen ze bij aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden voor iedereen.

Dit initiatief kwam vanuit onze partners. Tijdens een strategiesessie kwam voort dat wij als bedrijf meer kunnen doen aan de klimaatdoelstellingen dan we tot nu toe al deden. Daarbij komt kijken dat elke partner ook zijn eigen CO2 uitstoot graag wil compenseren. Het Trees for All concept sluit hier naadloos bij aan.

Onze collega’s Tim Braspenning en Martin Lenferink waren uitgenodigd door Trees for All om in Leersum een aantal bomen te komen planten. In totaal komen hier 24.000 nieuwe bomen te staan. Dit nieuwe bos slaat CO2 op en zorgt onder andere voor een schone lucht, zuurstof en water voor ons allemaal.

Het Trees for All beleid pas precies bij onze maatschappelijk verantwoord ondernemen ambitie. Onze betrokken en duurzame competenties vind je hierin terug.