De afgelopen maand is Jeffrey bij ons gestart als Consultant Infra. Wij blikken even met hem terug op de afgelopen maand. Hoe is dit bij hem bevallen en wat gaat hij de komende tijd nog doen. 

Hoe is je eerste maand bij Ipcon bevallen?
Mijn eerste maand bij Ipcon is me zeer goed bevallen. Alle collega’s hebben me op een hele positieve manier ontvangen en meegenomen in de kennismaking met de organisatie. Ik kijk er naar uit om iedereen volgende week even face-to-face to spreken tijdens een maatschapbijeenkomst op ons kantoor!

Wat is er totaal anders bij Ipcon dan je verwacht had?
Totaal anders is misschien wat overdreven, maar de toegankelijkheid en de ruimte over mezelf verder te ontwikkelen is wel hetgeen waar ik steeds beter een beeld van krijgt. Super!

Wat zijn je plannen voor komende tijd?
De komende tijd ga ik verder met het intern zichtbaarheid creëren met betrekking tot mijn rol als Consultant Infra. Tevens ga ik aan de aan de slag met het uitrollen van de vastgestelde strategie richting (potentiële) opdrachtgevers. Dit met als doel om onze toegevoegde waarde en positionering op een uniforme wijze kenbaar te maken en de klantrelaties te optimaliseren. 


Heb je een doel voor het einde van het jaar gesteld?
Voor het einde van het jaar wil ik op verschillende vlakken tastbaar een bijdrage geleverd hebben. Op het gebied van nieuwe overeenkomsten, nieuwe opdrachten en richting marketing. Een mooi doel voor de komende 3 maanden en wellicht komt er nog iets anders in het verschiet.

Wij wensen Jeffrey veel succes met het behalen van zijn doel en wil jij nog graag een keer koffie met hem drinken, bel hem gerust!