Om het eerste half jaar af te sluiten en de zomer in te luiden, hebben wij traditiegetrouw een zomerbarbecue met onze partners gehad. Op een zonnige woensdagmiddag werd het vlees gebraden en stonden de koude drankjes op tafel op ons dakterras. Dit jaar gaven wij ook aandacht aan een paar jubilarissen van afgelopen periode. Tijdens deze middag/avond stonden we ook even stil met een uitgebreide speech en aandenken voor hen. 

Allereerst onze partner Marcel Hoogsteder. Hij is momenteel al 10 jaar partner bij Ipcon. Een hele mijlpaal waar wij ontzettend trots op zijn. Het omgevingsmanagement vak heeft zich ontwikkeld en daar is Marcel een echte voorloper in. Als echte omgevingsmanager ziet hij kansen en deze heeft hij ook zeker benut wat uitmondde in Dialog. Het softwareplatform voor omgevingsmanagers. 

Ook Wibo van Haersma Buma had een jubileum want hij is 5 jaar bij de club. Als projectmanager en operationeel technisch manager heeft Wibo al heel wat ervaring op mogen doen de afgelopen jaren. Gedurende zijn periode hebben we Wibo actief gezien op projecten in zowel Nederland als België. Recent is hij weer gestart op een project in België, namelijk de Oosterweelverbinding. 

Als laatste was ook Marcel Stiefelhagen alweer 5 jaar partner bij Ipcon. Zijn competenties en ervaring hebben ertoe geleid dat hij zijn rol als omgevingsmanager met verve is gaan vervullen en dat nog steeds doet. Tijdens de speech kwam Marcels veelzijdigheid aan bod en kunnen we met zekerheid zeggen dat Marcel een ware ambassadeur is van Ipcon.

Wij zijn erg blij met hun inzet en op naar de volgende jaren samen ondernemen!