Ons team werkvoorbereiders is weer aangevuld met de komst van Ilyas Bingöl. Hij werd geënthousiasmeerd door zijn neef Emrah en is sinds kort partner bij Ipcon. Zijn keuze om zelfstandig te worden werd door Ipcon snel gemaakt.

Bij Ipcon ben je zelfstandig maar sta je er niet alleen voor, partners versterken elkaar door kennis en netwerk met elkaar te delen en verder uit te bouwen

Hieronder stellen we Ilyas graag aan je voor:

Wat onderscheidt jou als werkvoorbereider van de rest?
"Het onderscheid zit in mijn verantwoordelijkheid. Ik werk serieus en zorgvuldig aan mijn opdrachten en voel meestal aan welke taken prioriteit hebben. Ik ben mezelf ervan bewust dat mijn aanwezigheid en inzet een belangrijke bijdrage levert binnen het project. Ik vind het belangrijk dat een product voldoet aan een hoge kwaliteitseis die tegelijkertijd de verwachtingen van de klant vervult. Verder ben ik een echte projectmedewerker die kennis heeft in zowel de civiele kunstwerken als infrastructuur".

Wat zijn voor jou de grootste uitdagingen?
"Dat is zeker de communicatie tussen de teamleden. In een project werk je samen met andere collega’s aan één eindproduct. Het is belangrijk dat je dezelfde taal spreekt met de partijen in een project. Het delen van informatie tussen zender en ontvanger moet duidelijk zijn. Veranderingen in het project moeten bekend zijn bij alle teamleden, soms mis je de informatie die van belang is. Een juiste communicatie zorgt voor een succesvolle samenwerking". 

Welke ontwikkeling binnen de branche geeft jou inspiratie?
"Ontwikkelingen op het gebied van innovaties binnen de branche geeft mij inspiratie. Innovatie is durven en volhouden. Er wordt gekeken naar de mogelijkheden of het anders, slimmer en beter kan. Zo wordt er gewerkt aan vernieuwde toepassingen, processen en materialen die gebruikt kunnen worden in het vakgebied. In de civiele techniek veranderd alles met de tijd mee. Het is belangrijk dat je de veranderingen niet alleen in beeld hebt, maar ook bijblijft en zelfs vooroploopt hierin. Voor een lange termijn succes is innovatie dus een voorwaarde".


Hoe ben je aan je eerste opdracht gekomen?
"Tijdens een van de eerste sessies bij Ipcon, ben ik in gesprek geraakt met mijn nieuwe collega Cyril. Destijds heb ik hem verteld wat ik deed en heeft Cyril mij meer verteld over zijn project. Dit sprak mij erg aan en vervolgens heeft Cyril mij in contact gebracht met de verantwoordelijke projectmanager, waarna een gesprek volgde. Ipcon en Van Gelder hebben al vaker een samenwerking gehad dit maakte het voor mij makkelijk want het voordeel hierbij is dat ik mij contractueel weinig zorgen hoef te maken en me volledig kan richten op de vraag". 

Benieuwd geworden naar Ilyas? Bezoek zijn partnerpagina eens!