Regelmatig maken nieuwe partners via huidige partners met Ipcon kennis en sluiten zich vervolgens aan. Dit is ook het geval geweest bij Emre Cavusoglu. Onze collega Zülfikar attendeerde Emre erop om zijn gedreven ondernemendheid samen met Ipcon in te zetten. Hieronder stellen we Emre graag aan je voor!

Wat houd je privé zoal bezig?
“Mijn naam is Emre Cavusoglu en samen met mijn vriendin ben ik woonachtig in Den Haag. In mijn vrije tijd ben ik te vinden op de voetbalvelden waar tegenwoordig meer de focus ligt op plezier dan prestatie. Verder ben ik graag met familie en vrienden”.

Welke rol zou je graag willen vervullen op een project?
“Ik ben een werkvoorbereider uit de omgeving Den Haag die graag projectmatig aan de slag wil, waaraan ik een positieve bijdrage kan leveren”.

Hoe zorg je ervoor dat je de volledige controle behoudt over jouw project?
“Door het ontwerp of plan te toetsen aan de hand van haalbaarheid behoud ik mijn controle. Wat op de tekentafel ligt moet uiteindelijk gerealiseerd worden. Met welk materieel of middelen ga je het realiseren. Het haalbaarheidsonderzoek kan je continu herhalen waarbij er meer gegevens beschikbaar komen. Hierdoor word je controle op je project beter”.

Wat zijn voor jou de grootste uitdagingen?
“Mijn grootste uitdaging is het creëren van goede communicatie binnen het projectteam. Welke informatie is voor wie relevant? Met welke tools communiceer je met je projectteam? Hoe zorg je voor een effectieve communicatie? Overleggen om te overleggen kan niet meer anno 2022. Er is altijd tijd te kort en niemand zit te wachten op te veel mail verkeer. De vorm van communicatie heeft altijd ruimte voor verbetering en de uitdaging hierin is om de juiste manier te kiezen”.

Welke ontwikkelingen binnen de industrie spreken jou aan en waar zou je in de toekomst graag wat mee willen doen?
“Persoonlijk vind ik de ontwikkelingen binnen duurzaamheid erg interessant. Niet alleen de bouw en infra moet gaan verduurzamen maar alle sectoren hebben hiermee te maken. Het onderzoek naar bestaande constructies vind ik erg interessant. Hierdoor weet je daadwerkelijk wat er moet gebeuren met de constructie. Je kan de uitdaging zoeken om de constructie te herstellen tot je over gaat tot sloop. Als er wordt gekozen voor sloop dan kunnen de materialen wellicht elders ingezet gaan worden”.

Benieuwd geworden naar Emre? Bezoek zijn partnerpagina eens!