Emrah Bingöl is toegetreden bij Ipcon als nieuwe partner. Als werkvoorbereider heeft Emrah veel ervaring opgedaan en deze gaat hij nu als zelfstandige in de praktijk brengen. Hij onderscheidt zich als werkvoorbereider met zijn kennis en ervaring op het gebied van infrastructurele constructies. 

Wat onderscheidt jou als werkvoorbereider?
"Het onderscheid zit naar mijn mening in mijn gedrevenheid en discipline. Ik ben een zeer gedreven persoon die altijd gedisciplineerd en zorgvuldig te werk gaat. Ik leg de lat altijd erg hoog voor mezelf. Dat betekent in de praktijk dat ik altijd streef naar het beste resultaat en pas stop als ik dat heb behaald. Daarnaast ben ik een persoon die graag controle heeft en een grote mate aan verantwoordelijkheidsgevoel heeft, dus de projecten waar ik aan werk moeten dan ook van hoge kwaliteit zijn ten tijde van oplevering. Ik heb niet alleen expertise opgedaan als werkvoorbereider maar ik ben ook als allround medewerker ingezet waardoor ik breed inzetbaar ben binnen projecten".

Flexibiliteit en bekend zijn met alle facetten is zeer belangrijk


Hoe zorg je ervoor dat je de volledige controle behoudt over je project?
"Controle behouden is voor mij zeer belangrijk. Ik voel me zeer betrokken en verantwoordelijk, waardoor ik de controle over mijn projecten niet kan verliezen. Ik blijf altijd actief bezig om in alle facetten goed te communiceren met collega’s en externe partijen zodat het beste resultaat behaald kan worden. Ik ben geen afwachtend type, als er iets geregeld moet worden dat regel ik dat meteen, liever vandaag dan morgen"!

Welke ontwikkeling binnen de branche geeft jou inspiratie?
"Naast een aantal andere punten inspireert duurzaamheid en circulariteit mij momenteel het meest. De markt zit nog steeds in een ontwikkelingsfase qua duurzaamheid en circulariteit en krijgt steeds meer vrijheid en ruimte om te innoveren. Ik zou hier graag ook een deel van willen uitmaken. Wij als techneuten moeten steeds betere manieren en oplossingen bedenken om projecten duurzamer uit te kunnen voeren".

Waarom heb je voor Ipcon gekozen?
"Het gehele concept van Ipcon spreekt mij aan, ‘zelfstandig maar toch samen’. Ik geloof in de kracht van eenheid. Ipcon helpt mij om een breder netwerk op te bouwen en draagt bij aan het delen van kennis en ervaringen tussen collega-ondernemers. Ik geloof erin dat op deze manier de juiste persoon aan het juiste project gekoppeld kan worden".

Wij wensen Emrah veel plezier en succes op mooie projecten!