Met de aanstelling van Rutger den Hartog als Adviseur Overheid zet Ipcon de volgende stap in haar groeiambities. Ipcon is een projectbureau waarin partners – allen zelfstandig ondernemers – op exclusieve basis in teamverband kennis aanbieden in de sectoren bouw, infrastructuur en energie. Van rollen binnen integraal projectmanagement (IPM-teams) tot duurzaamheid en assetmanagement, in de vorm van inspanning en producten.

Met het netwerk en de ervaringen van Rutger in de publieke sector hebben we nu een duidelijk gezicht en aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers binnen de overheid. Tevens versterken we het faciliteren van ons partnernetwerk. Rutger heeft zich een jaar geleden aangesloten bij Dialog – dé tool voor inzicht in Omgevingsmanagement – en deze samenwerking bevalt van beide kanten dusdanig goed dat de samenwerking verder geïntensiveerd wordt.

Rutger heeft ruim 15 jaar ervaring in de weg- en waterbouw op alle niveaus binnen de overheid en gaat graag het gesprek met je aan over de vraagstukken die bij jou leven. Digitaal, coronaproof bij jou op locatie of aan de bar van Ipcon; Rutger staat voor je klaar. Met zijn brede kennis en ervaring, is Rutger als Adviseur Overheid in staat verder te kijken dan de gebaande paden. 

Hoe drink jij je koffie?

Laat het Rutger weten en bel, mail of link met hem.

Rutger den Hartog Adviseur Overheid Ipcon 3