calculator/kostprijsdeskundige

Tjeerd Tinke heeft zich als partner bij Ipcon aangesloten. Als calculator/kostprijsdeskundige is hij expert op het gebied van de prijsvorming van tenders. In zijn werkzaamheden is hij, mede door zijn brede kennis en ervaring, ook van toegevoegde waarde op het gebied van risico’s, planning, EMVI-plannen en inkoop. Voor ons is Tjeerd daarom een calculator/kostprijsdeskundige 2.0.

Brede kennis en ervaring
Voordat Tjeerd zich specialiseerde in de rol van calculator/kostprijsdeskundige, was hij werkzaam in de uitvoering en voorbereiding van projecten binnen de civiele beton- en waterbouw. “Mede door mijn brede achtergrond ben ik in staat om als calculator/kostprijsdeskundige vanuit meerdere invalshoeken mee te denken”, aldus Tjeerd. “Gedurende het tenderproces neem ik dan ook graag actief deel aan overleggen op het gebied van risico’s, planning, EMVI-plannen en inkoop. Bovendien voer ik met mijn kennis en ervaring reviews uit op calculaties van collega-begroters”.

'' Mede door mijn brede achtergrond ben ik in staat om als calculator/kostprijsdeskundige vanuit meerdere invalshoeken mee te denken".


Technische uitdagingen

Tjeerd ziet elke tender als een uitdaging om de contractstukken goed te doorgronden, daarin de kansen en risico's van het project te zien en dit vervolgens te vertalen naar de beste aanbieding. “Het mooie is dat iedere tender weer zijn eigen technische complexiteit heeft. Hierdoor kan ik in elke tender mezelf op technisch vlak weer uitdagen”, aldus Tjeerd. “Als partner van Ipcon kan ik dit op een nóg grotere diversiteit aan opdrachten doen”.

Tenslotte is Tjeerd enthousiast, ondernemend en betrouwbaar persoon die graag wordt uitgedaagd en verantwoordelijkheden niet uit de weg gaat. Hij werkt het liefst voor een dynamische organisatie waar veel kansen en uitdagingen liggen.

Wil je meer weten over Tjeerd en zijn huidige beschikbaarheid als calculator/kostprijsdeskundige? Neem contact met hem op!

Wij wensen Tjeerd veel plezier en succes toe en kijken uit naar een prettige samenwerking!