EMVI-schrijver Jolka Jacobs heeft zich als nieuwe partner bij Ipcon aangesloten. Als ervaren EMVI-schrijver en -coördinator combineert ze haar vlotte pen met de kwaliteiten en ervaringen die zij als organisatietrainer heeft opgedaan. Met de toetreding van Jolka wordt ons EMVI- en tenderteam versterkt en kunnen wij een nóg grotere bijdrage leveren aan winnende tenders.

Voortbouwen op de klantvisie
Jolka Jacobs is een ervaren organisatietrainer en –adviseur. Ze helpt organisaties bij de formulering van hun visie, strategieën en benoemd de bijbehorende concrete acties. Als EMVI-schrijver bouwt ze voort op deze kennis en ervaring. Ze zorgt ervoor dat het technische en strategische tenderresultaat wordt vertaald naar zowel een concreet als commercieel wervende tekst.

Als EMVI-schrijver denk ik mee op alle niveaus om tot de juiste inhoud en een optimaal plan te komen


Het geheim van een succesvol EMVI-plan
Jolka heeft een duidelijke visie over een succesvol EMVI-plan. “Een goed EMVI-plan sluit niet alleen aan op de klantvraag, maar biedt ook dat beetje extra waardoor de opdrachtgever verrast en enthousiast wordt”, aldus Jolka. “In mijn werk als EMVI-schrijver en -coördinator vind ik het belangrijk om dat beetje extra ook écht toe te voegen. Dit doe ik onder andere door het project vanuit verschillende invalshoeken te bekijken en mee te denken vanuit alle niveaus. Zo krijg ik de juiste inhoud naar boven voor een optimaal plan”.

Proactief en meedenkend
Haar werkwijze kenmerkt zich als proactief, doelgericht, betrokken en verantwoordelijk. Ze stelt zich meedenkend op en draagt positief bij aan het tenderteam, met als doel het winnende aanbod te schrijven.

Wil je meer weten over Jolka en haar beschikbaarheid als EMVI-schrijver en -coördinator? Neem contact met haar op! Wij wensen Jolka veel plezier en succes toe en kijken uit naar een prettige samenwerking met veel succesvolle EMVI-plannen