Jannis van Kerkhoven sluit zich als nieuwe partner aan bij Ipcon. Jannis, die al veel ervaring opdeed binnen diverse facetten van groot onderhoud, gaat namens Ipcon o.a. de rollen van projectmanager, assetmanager en strategisch adviseur vervullen.

Groot onderhoud & assetmanagement
In de afgelopen jaren deed Jannis veel ervaring op met het bereiken van complexe doelen in multidisciplinaire omgevingen. Hij werkte in diverse rollen binnen (groot) onderhoud en assetmanagement, bij gerenommeerde organisaties als Waterschap Brabantse Delta en Shell. “Met mijn passie voor techniek, vakmanschap en de energietransitie, lever ik meerwaarde op projecten”, aldus Jannis. “Door mijn bevlogen en pragmatische aanpak ben ik in staat om de kern van vraagstukken beet te pakken en op te lossen”.

Competenties
Jannis heeft een open en directe stijl van communiceren, en is zelfsturend, autodidact, empathisch en resultaatgericht. Met zijn sterke, gedreven persoonlijkheid is hij in staat om mensen te motiveren, het beste in ze naar boven te halen én een teamgeest te creëren. Daarnaast beschikt Jannis over een analytische, creatieve geest waarmee hij in staat is om technische en organisatorische probleemstellingen op te lossen.

Wil je meer weten over Jannis en zijn beschikbaarheid? Neem contact met hem op!

Wij wensen Jannis veel plezier en succes toe en kijken uit naar een prettige samenwerking!