Anass Fizazi heeft zich als nieuwe partner bij Ipcon aangesloten. Hij is binnen Ipcon de eerste partner met veel kennis van, en ervaring met, BIM. Namens Ipcon gaat hij de rollen van o.a. BIM Adviseur, BIM Coördinator en BIM Regisseur vervullen.

BIM Specialist
Nadat Anass Fizazi zijn studie Civiele Techniek succesvol had afgerond, ontwikkelde hij zich razendsnel tot BIM specialist. Hij deed ervaring op in verschillende rollen, waarbij hij steeds verder de verdieping zocht. Zo deed Anass onder andere ervaring op als BIM Modelleur, BIM Coördinator, BIM Regisseur, werkte hij als ontwerper binnen de infra én deed hij ervaring op met VR-coördinatie en 4D-coördinatie.

Succesformule
Mede door zijn ervaring als ontwerper is Anass in staat om BIM dusdanig in te zetten dat het van toegevoegde waarde is. “Het is belangrijk dat het geen contradictie vormt met andere processen binnen de organisatie”, aldus Anass Fizazi. Hij vertaalt de klantvraag naar BIM ambities, wat resulteert in een plan van aanpak waarin het proces en de afspraken zijn vastgelegd (BIM Execution Plan). Naast het uitdenken van deze BIM strategie, rolt hij dit op tactisch niveau uit. Zijn succesformule? “Door alle betrokkenen tijdig mee te nemen in het BIM proces genereer je draagvlak van alle betrokkenen. De importantie hiervan wordt vaak onderschat”, aldus Anass.

Anass is gedreven, een doorzetter en maatschappelijk bewust. Hij denkt graag oplossingsgericht en gaat uitdagingen niet uit de weg.

Wil je meer weten over Anass en zijn beschikbaarheid? Neem contact met hem op!

Wij wensen Anass veel plezier en succes toe en kijken uit naar een prettige samenwerking!