Deze week is Joacim de Kam gestart als nieuwe partner van Ipcon. Hij heeft brede ervaring opgedaan binnen het werkveld en gaat bij Ipcon een bijdrage leveren aan de kennisgebieden omgevingsmanagement en projectbeheersing. Zijn passie? Oplossingen bedenken voor de problemen van morgen.

Innovativiteit & ontwikkelen
Joacim de Kam deed al in veel verschillende facetten van de bouw, infra en energie ervaring op. “Ik werkte enkele jaren als omgevingsmanager, en in de afgelopen jaren was ik als ontwikkelaar vooral bezig met het gestructureerd vastleggen van doelen, eisen, verificatie en afwijkingen”, aldus Joacim. “Mijn opgedane kennis en competenties zet ik graag in voor maatschappelijk relevante projecten, zoals de energietransitie, duurzaamheid en circulaire economie. Ik heb een passie voor nieuwe technologie en de drive om oplossingen te vinden voor de problemen van morgen”.

“Ik heb een passie voor nieuwe technologie en de drive om oplossingen te vinden voor de problemen van morgen!”

 

Gedreven
Joacim is slagvaardig, neemt verantwoordelijkheid en is in staat om een visie te ontwikkelen, en die ook goed over te brengen op teamleden. Daarnaast is hij gedreven, betrokken en sterk in communiceren.

Wil je meer weten over Joacim en zijn beschikbaarheid? Neem contact met hem op!

Wij wensen Joacim veel plezier en succes toe en kijken uit naar een prettige samenwerking!