Gert-Jan Roth heeft zich als nieuwe partner bij Ipcon aangesloten. Gert-Jan versterkt het kennisgebied Omgevingsmanagement, waarbinnen hij de rollen van omgevingsmanager en gebiedscoördinator gaat vervullen.

Draagvlak en begrip
Na diverse coaching- en adviesrollen, specialiseerde Gert-Jan zich de afgelopen jaren in de rol van omgevingsmanager. Hij deed ervaring op mooie, uitdagende projecten op, zoals het Noordelijk Havenhoofd Scheveningen. “Ik ben trots op de projecten waar ik tot dusverre een bijdrage aan mocht leveren”, aldus Gert-Jan. “Het belangrijkste in mijn ogen is het draagvlak en begrip van de omgeving. Anders ben je met je projectteam een olifant in de porseleinkast. Al is het een leuk gegeven dat we met enkele projecten door middel van ludieke, creatieve acties, het landelijk nieuws haalde en zo positieve aandacht naar een project konden trekken”, zo vervolgt hij.

“Draagvlak en begrip van de omgeving is enorm belangrijk. Anders ben je met je projectteam een olifant in de porseleinkast.”


Klant centraal

Gert-Jan is makkelijk benaderbaar, loyaal, empathisch, eerlijk en een harde werker. Hij neemt zijn verantwoordelijkheid, werkt planmatig en zorgt ervoor dat de klant, van opdrachtgever tot bewoner, altijd centraal staat. “Ik behandel mijn klanten zoals ik zelf ook behandeld zou willen worden”, aldus Gert-Jan.

Wil je meer weten over Gert-Jan en zijn beschikbaarheid? Neem contact met hem op!

Wij wensen Gert-Jan veel plezier en succes toe en kijken uit naar een prettige samenwerking!