Ipcon lanceert een nieuw label: ‘Vooruit’. Met ‘Vooruit’ dragen wij bij aan de persoonlijke ontwikkeling, kennis en vaardigheden van professionals op technische projecten. Dit doen wij door middel van praktische trainingen en workshops, die direct toepasbaar zijn binnen het werkveld. ‘Vooruit’: vandaag leren, morgen doen!

Kennisdeling
‘Vooruit’ is een onderdeel van Ipcon, het grootste collectief van zelfstandigen in Nederland op het gebied van technische projecten. Ipcon is een kennis- en netwerkorganisatie die capaciteit, kennis en advies levert aan (project)organisaties. “Wij onderscheiden ons op het gebied van expertise, probleemoplossend vermogen en ondernemerschap. Dit zijn in onze ogen de basisvoorwaarden voor het leveren van meerwaarde aan projecten”, aldus Corné Thomassen (Managing Partner Ipcon). “Intern delen wij bij Ipcon al veel kennis, maar steeds vaker krijgen wij van klanten de vraag om onze kennis en expertise te delen met hun eigen medewerkers. Deze kennisdeling doen we vanaf nu via ‘Vooruit’”, zo vervolgt hij.

Vooruit: Vandaag leren, morgen doen!
De drijvende kracht achter ‘Vooruit’, en tevens partner van Ipcon, is Marcel Stiefelhagen. “Wij helpen medewerkers op technische projecten middels trainingen en workshops snel vooruit. Dat doen we door gebruik te maken van trainers die zelf nog actief zijn in verschillende rollen op projecten, en die over de vaardigheden beschikken om hun kennis op een praktische en begrijpelijke manier over te dragen. Het resultaat daarvan zijn trainingen en workshops waarvan de inhoud de volgende dag direct in de praktijk kan worden gebracht”, aldus Marcel.

Benieuwd naar de inhoud van het programma? Bekijk de trainingen en workshops en de agenda.

Heb je vragen over Vooruit? Neem contact met ons op.