Deze week heeft Stefan Vellinga zich als partner bij Ipcon aangesloten. Stefan deed de afgelopen jaren al veel ervaring op binnen de bouw en infra. Deze ervaring, die hij binnen diverse rollen én op uiteenlopende projecten op heeft gedaan, heeft ervoor gezorgd dat integraal denken zijn tweede natuur is.

Ontwerpleider & projectorganisator
Nadat Stefan zijn opleiding Civiele Techniek succesvol afrondde, deed hij al veel werkervaring op. Hij vervulde rollen als calculator, werkvoorbereider, technisch manager en ontwerpleider. Deze rollen vervulde hij op D&C projecten met een integraal karakter, op projecten binnen de beton- en industriebouw, op spoorgebonden projecten én op kust- en oeverwerken. "Het invullen van verschillende rollen en het werken binnen verschillende disciplines, biedt kansen om nieuwe kennis en vaardigheden op te doen", aldus de leergierige Stefan. "Deze kansen heb ik met beide handen gegrepen. Nu ben ik er klaar voor om deze ervaring als zelfstandig ondernemer in te zetten en verder uit te breiden". 

Door mijn brede ervaring binnen de bouw en infra, is integraal denken mijn tweede natuur geworden.Integraal denker

Integraal denken en werken wordt steeds belangrijker op infrastructurele projecten. Het doorvragen en in gesprek blijven is belangrijk om de consequenties van handelingen goed in beeld te krijgen. "Door mijn brede ervaring, ben ik in staat om de juiste vragen te stellen en consequenties van besluiten vanuit diverse hoeken belichten", aldus Stefan. "Integraal denken is daarom mijn tweede natuur geworden". 

Wil je meer weten over Stefan en zijn beschikbaarheid? Neem contact met hem op!

Wij wensen Stefan veel plezier en succes toe en kijken uit naar een prettige samenwerking!