Dialog en Neuf & Associates slaan de handen ineen en gaan van Dialog dé kennisleider op het gebied van inzicht in omgevingsmanagement maken. Beide partijen kondigden deze samenwerking aan op de Landelijke Omgevingsmanagementdag 2019, en beklonken deze met een glas champagne. In de kern bestaat de samenwerking, die per direct start, uit het bieden van toegevoegde waarde, vrijheid en werkplezier op het gebied van omgevingsmanagement.

Samen excelleren
Dialog en Neuf & Associates willen omgevingsmanagement inzichtelijk maken en verder professionaliseren. “Dialog is een gebruiksvriendelijke applicatie door en voor omgevingsmanagers, die op projecten helpt om grip te krijgen op omgevingsmanagement. De applicatie ondersteunt de SOM-methodiek, zorgt voor eenduidig werken en is kennisleider op dit gebied", aldus Marcel Hoogsteder (mede-eigenaar Dialog). Hans van Dijk, Managing Partner van Neuf & Associates, onderschrijft deze meerwaarde van Dialog: “Wij willen onze professionals, waaronder veel omgevingsmanagers, faciliteren in hun werk. Wij bieden hen graag een platform om het maximale uit zichzelf en elkaar te halen. Dialog helpt hierbij. Op deze manier kunnen wij, samen met Dialog, excelleren”.

In de praktijk
In de praktijk gaan de omgevingsmanagers van Neuf & Associates op hun projecten werken met Dialog. Dialog wordt voor hen de standaard om het omgevingsmanagement goed en professioneel te organiseren op hun projecten. Hierbij zorgt Dialog ervoor dat zij de beschikking krijgen over de applicatie, en verzorgt Dialog trainingen en kennis- en inspiratiesessies.

Beide partijen kijken uit naar een mooie samenwerking, waarbij Dialog en Neuf & Associates samen excelleren en omgevingsmanagement verder professionaliseren.

dialog neuf samenwerking 1