Deze week sloot Zülfikar Sorgucu zich als partner aan bij Ipcon. Zülfikar gaat de rol van Werkvoorbereider GWW (jr.) invullen. Hij ambieert een rol op GWW-projecten waarbij een brede inzet van de werkvoorbereider verwacht wordt, bij voorkeur onder aansturing van een senior werkvoorbereider.

Werkvoorbereider GWW
Nadat Zülfikar Sorgucu zijn opleiding Civiele Techniek aan de Haagse Hogeschool succesvol afgerond had, deed hij werkervaring op als uitvoerder, ICT-coördinator én werkvoorbereider. Hij kwam er al snel achter dat de rol van werkvoorbereider hem op het lijf geschreven is. Om zijn eigen kansen te creëren en ambities waar te maken, besloot hij om als zelfstandig werkvoorbereider aan de slag te gaan en zich verder te ontwikkelen in deze rol. "Ik wil als Junior Werkvoorbereider GWW meer ervaring opdoen op projecten en mij doorontwikkelen tot zelfstandig werkvoorbereider GWW", aldus Zülfikar.

Ik wil als Junior Werkvoorbereider GWW meer ervaring opdoen op projecten en mij doorontwikkelen tot zelfstandig werkvoorbereider GWW


Out-of-the-box

Zülfikar is leergierig, ondernemend en in staat om 'out-of-the-box' te denken. "Ik sta open voor veranderingen, probeer processen te optimaliseren en wil situaties op een andere manier beschouwen. Dat leidt soms tot oplossingen waar anderen nog niet aan gedacht hadden", aldus Zülfikar. Daarnaast is hij communicatief vaardig, kritisch, analytisch sterk en kan hij goed samenwerken met anderen. Zülfikar wil zich onder begeleiding van een ervaren werkvoorbereider doorontwikkelen tot zelfstandig werkvoorbereider GWW.

Wil je meer weten over Zülfikar en zijn beschikbaarheid? Neem contact met hem op!

Wij wensen Zülfikar heel veel plezier en succes toe en kijken uit naar een prettige samenwerking!

zulfikar toetreding