Op woensdag 5 juni 2019 organiseren wij de bijeenkomst 'De kracht van het Collectief'. Gedurende deze bijeenkomst, die bedoeld is voor zelfstandigen of professionals die zich oriënteren op hun toekomst, kun je vrijblijvend kennismaken met zelfstandig ondernemerschap binnen de infra, bouw en energie.

De kracht van het collectief
In de afgelopen jaren zijn wij uitgegroeid tot de grootste organisatie van samenwerkende zelfstandigen met kennis van projecten in de bouw & infra. Onze naamsbekendheid, imago en positie binnen de markt gekoppeld met de kracht van het collectief heeft een positieve uitwerking op de bij Ipcon aangesloten partners. Partners van Ipcon hebben toegang tot een groot ondernemers- en kennisnetwerk, wat leidt tot significant meer continuïteit op uitdagende projecten binnen de markt. Om ervoor te zorgen dat partners van Ipcon zich kunnen focussen op hun expertise, bieden wij uitgebreide faciliteiten aan om de partners te ondersteunen. Deze faciliteiten zijn onderverdeeld in de categorieën business, strategie, back-office, kennis en marketing. Lees meer

De Bijeenkomst
Deze bijeenkomst is bedoeld om kennis te maken met zelfstandig ondernemerschap en een partnerschap bij Ipcon. Tevens is er voldoende gelegenheid om met andere zelfstandigen en professionals ervaringen uit te wisselen. Gedurende het programma komen o.a. de volgende facetten aan bod:

  • Drijfveren van een ondernemer
  • De ondernemer organiseert
  • Faciliteiten
  • Verdienmodel
  • Partner worden?

Programma    
18.30 - 19.00 uur  Inloop            
19.00 - 20.15 uur  De kracht van het collectief  
20.15 - ......... uur  Netwerkborrel  


Locatie
Bolkensteeg 19A
5103 AA Dongen
Tel. 085 877 24 50


Aanmelden?

Zie jij meerwaarde in samen ondernemen en heb je interesse in zelfstandig ondernemerschap en/of een partnerschap bij Ipcon? Meld je dan aan voor deze bijeenkomst.

button aanmelden

 

PS: Ken je anderen voor wie dit interessant is? Attendeer hen erop. Ze zijn van harte welkom.