Teun Oomen sluit zich per direct aan als nieuwe partner bij Ipcon. Teun deed in de afgelopen jaren veel ervaring op in rollen als project-, tender- en programmamanager en kijkt ernaar uit om zijn opgedane kennis en ervaringen als partner van Ipcon in te zetten op uitdagende projecten.

Specialisme
Gedurende de afgelopen jaren specialiseerde Teun zich in diverse facetten. Hij leerde integraal te werken waarbij de vereisten voor veiligheid en kwaliteit voor uitvoering en onderhoud al vroeg in het (ontwerp)proces werden ingebracht, en werkte met multidisciplinaire teams. "Verschillende disciplines hebben hun eigen cultuur en werkwijze. Ik vind het een mooie uitdaging om deze tot één team te verenigen, waarbij we elkaars uitdagingen snappen zodat er gezamenlijk naar een optimaal resultaat kan worden gewerkt", aldus Teun. Daarnaast deed hij ervaring op in projectrealisatie met focus op Meerjarig Onderhoud en de inkoop met vergaande samenwerkingsafspraken..

Continue verbeteren met een kritische houding en open communicatieContinue verbeteren

Teun is resultaatgericht en enthousiast. Samenwerken met collega’s, marktpartijen en klanten heeft hij hoog in het vaandel staan. Naast zijn focus op concrete projectdoelen, is hij continue op zoek naar verbetering. "Stilstand is achteruitgang", aldus Teun. "Ik wil continue verbeteren. Voor mij zijn een kritische houding en open communicatie hiervoor essentieel".

Wil je meer weten over Teun en zijn beschikbaarheid? Neem contact met hem op!

Wij wensen Teun veel plezier en succes toe en kijken uit naar een prettige samenwerking!