Afgelopen week trad Martin Lenferink officieel toe als nieuwe partner van Ipcon. Door zijn toetreding, en gedreven door zijn persoonlijke motivatie, is Ipcon in staat om zich verder te richten op rollen binnen omgevingsmanagement, communicatie en participatie met raakvlakken op het gebied van duurzaamheid, energietransitie en klimaatadaptie. Martin vult onder andere rollen als Omgevingsmanager of Projectcoördinator in.

Een groene, sociale en gezonde leefomgeving
martin lenferink ipcon toetreding 4 1Martin is al ruim 20 jaar expert op het gebied van kwaliteit en beheer van de openbare ruimte, waarbij duurzaamheid voor hem hoog in het vaandel staat. “Binnen omgevingsmanagement zijn steeds meer projecten gerelateerd aan klimaatadaptatie, energietransitie en circulaire economie”, aldus Martin Lenferink. “In dergelijke projecten zijn de bewoners, de overheid en het bedrijfsleven telkens samen aan zet, maar hebben ze verschillende belangen. Zo wegen voor de bewoners en het bedrijfsleven de primaire aspecten, zoals geborgenheid en het hoofd financieel boven water houden, zwaarder dan duurzame initiatieven. Ik vind het een uitdaging om alle partijen op één lijn te krijgen. Hierbij is mijn doel simpel: ik wil bijdragen aan een groene, sociale en gezonde (fysieke) leefomgeving”.

Binnen omgevingsmanagement zijn steeds meer projecten gerelateerd aan klimaatadaptatie, energietransitie en circulaire economie


Gezonde balans
Martin Lenferink gaat uit van collectief gedeelde waarden, zonder de minderheidsbelangen uit het oog te verliezen. Hij weet altijd een gezonde balans te vinden tussen de ideale situatie en de realiteit, van de initiatiefase tot aan de oplevering. Bovendien is Martin initiatiefrijk, daadkrachtig, creatief, oplossingsgericht en durft hij verantwoordelijkheid te nemen.

Wil je meer weten over Martin en zijn beschikbaarheid? Neem contact met hem op!

Wij wensen Martin veel plezier en succes toe en kijken uit naar een prettige samenwerking!