Ipcon levert een bijdrage aan aansprekende bouw-, infra- en energieprojecten. Onze kern van experts wordt gevormd door de partners, die allemaal als ondernemende partner binnen Ipcon actief zijn binnen het werkveld. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat zelfstandig ondernemers elkaar kunnen inspireren en versterken. Samen ondernemen biedt meerwaarde voor de ondernemer én de klant.

Over Ipcon
Ipcon staat voor Interim Projectmanagement & Consultancy en is de flexibele schil in de bouw, infra en energie. “Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren van capaciteit en kennis op projecten. Onze partners beschikken allemaal over minimaal een hbo werk- en denkniveau en een brede ervaring binnen de infra, bouw en energie; van de initiatief- tot beheerfase”, aldus Corné Thomassen. “Door ons grote partnernetwerk hebben we ingangen tot mooie en uitdagende projecten. Deze vorm van ondernemen biedt veel voordelen voor zowel onze klanten als onze eigen partners. Onze klanten weten dat zij échte expertise in huis halen en wij nemen onze partners veel werk uit handen”, vult Wilbert den Boer aan.

Focus op expertise
Het ondernemerschap is leuk en uitdagend, maar als ondernemer komt er ook veel op je af. Wat dacht je van bijvoorbeeld acquisitie, administratie en belastingen? “Wij faciliteren onze partners hierin”, vertelt Wilbert. “Wij geven ondernemersadvies, verzorgen marketingactiviteiten, integreren netwerken, denken mee in de strategie en ondersteunen onderlinge kennisontwikkeling en -uitwisseling. Dit samen ondernemen biedt extra mogelijkheden en kansen. Bovendien neemt Ipcon veel werk uit handen, zodat de partners zich volledig kunnen focussen op hun expertise”.

Meerwaarde partnerschap
Een partnerschap bij Ipcon levert veel voordelen op, voor zowel de startende ondernemer als de huidige, alleen opererende, zelfstandig ondernemers. De meerwaarde voor de (startende) ondernemers die ontstaat door de krachten te bundelen, zijn:

1. Continuïteit
2. Samen ondernemen
3. Kennisdeling
4. Persoonlijke ontwikkeling
5. Dienstontwikkeling
6. Imago & identiteit

Interesse?
Denk jij erover om zelfstandig ondernemer te worden? Durf de stap te maken naar het zelfstandig ondernemerschap. Wij helpen jou op weg! Of je nu al vergevorderde plannen hebt of nog in de verkenningsfase zit. 

Ben jij al zelfstandig ondernemer, maar heb je behoefte aan meer continuïteit in je opdrachten, kennisdeling en zie je meerwaarde in het samen ondernemen? Sluit je aan bij Ipcon en ontwikkel je verder als zelfstandig ondernemer door te leren van andere ondernemers.

Klik hier voor meer informatie of neem direct contact met ons op:

belknop ipcon of mail ons naar

 

Heb je liever dat wij contact met je opnemen? Laat je contactgegevens achter via onderstaand formulier en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Naam*
Vul aub uw naam in
E-mailadres*
Vul aub uw e-mailadres in
Telefoon
Vul aub uw telefoonnummer in.
Vraag of bericht*
Typ de letters over* Typ de letters over
Opnieuw
Ongeldige invoer