Kortgeleden mochten wij Sjaak Verhoef officieel welkom heten als nieuwe partner van Ipcon. Sjaak komt binnen Ipcon het kenniscluster Projectbeheersing versterken. Binnen dit kenniscluster gaat hij de interim rollen van integratiemanager, systems engineer, projectmanager en tendermanager vervullen.

Van overheids- naar marktzijde
Sjaak deed in het begin van zijn carrière veel werkervaring op binnen de overheidssector. Zo werkte hij voor defensie aan een militair satellietcommunicatiesysteem voor Marinefregatten en voor justitie als projectleider IT om de Euro-implementatie te realiseren. Hierna ging hij voor Rijkswaterstaat aan de slag als projectmanager op de Westerscheldetunnel. Het op dit project geïntroduceerde tunnelveiligheidsconcept en de civiele werken, vormden de basis voor zijn carrière in de GWW-sector. Na het schrijven van het eerste modelcontract voor functionele aanbestedingen op het project A2 Leidsche Rijn (landtunnel), heeft Sjaak zich verder verdiept in de methodiek van Systems Engineering. "Ik heb inmiddels vele jaren ervaring opgedaan op het gebied van Systems Engineering", aldus Sjaak. "De kennis deed ik op binnen tunnel-, sluis- en spoorprojecten. Deze kennis en ervaringen van Systems Engineering wil ik graag inzetten op, en delen binnen, uitdagende projecten. 

 

"Ik heb ervaring met Systems Engineering op tunnel-, sluis- en spoorprojecten"

 

 

Resultaatgericht & samenwerken
Sjaak houdt van uitdagingen, op zowel technisch gebied als op het gebied van processen, en vindt het mooi om samen met een team de mogelijkheden te verkennen en verbeteringen te vinden. Hoewel hij resultaatgericht is, verliest hij nooit het belang van een ​​veilige en goede werkomgeving uit het oog, waar aandacht is voor de persoon. Hij is analytisch, creatief, innovatief en betrokken.

Wil je meer weten over Sjaak en zijn beschikbaarheid? Neem contact met hem op!

Wij wensen Sjaak heel veel plezier en succes toe en kijken uit naar een prettige samenwerking!