Afgelopen week mochten wij Martin van Kempen welkom heten als nieuwe partner van Ipcon. Martin, die als omgevings- en projectmanager het kenniscluster Omgeving & Participatie komt versterken, is duidelijk over zijn projectdoelen: "Ik wil projecten die de omgeving raken goed laten landen", aldus Martin. 

Ervaren (omgevings)manager
Martin neemt als nieuwe partner van Ipcon veel ervaring met zich mee. Hij werkte al jaren als zelfstandig werkend manager binnen de bouwbranche, waarbij hij zowel commerciële als algemene eindverantwoordelijkheden had. Hij leidde diverse organisaties waarbinnen hij de focus bepaalde, teams (re)organiseerde en de omzet en winst vergrootte. De afgelopen jaren, ruim 11 jaar, werkt hij als omgevingsmanager op grote infraprojecten binnen de hoogspanning, wegen en kustbescherming. "Ik ben sterk geïnteresseerd in menselijke verhoudingen, zowel in het behalen van resultaten als het sturen van menselijke processen binnen een team of bedrijf", vertelt Martin. "Mijn empathisch vermogen voor de omgeving en de belangen die er spelen, helpen mij om projecten die de omgeving raken goed te laten landen. Dat is niet altijd eenvoudig, maar daar zit hem juist de uitdaging in".

 

"Ik wil projecten die de omgeving raken goed laten landen"

Inlevings- en abstractievermogen
Het projectmatig werken is iets wat Martin erg graag doet. Hij houdt van de afwisseling en de constant nieuwe uitdagingen. "Ik ben flexibel, resultaatgericht en voel me in veel situaties thuis", aldus Martin. Hij beschikt bovendien over een groot inlevings- en abstractievermogen en is een uitstekend netwerker die beschikt over goede communicatieve vaardigheden. 

Wil je meer weten over Martin en zijn beschikbaarheid? Neem contact met hem op!

Wij wensen Martin heel veel plezier en succes toe en kijken uit naar een prettige samenwerking!