Deze week sloot Stijn Hulskamp zich officieel als partner aan bij Ipcon. De 39-jarige Stijn sluit zich per direct aan bij het kenniscluster Projectbeheersing. Binnen dit kenniscluster gaat hij de interim rollen van Systems Engineer en Relatics Consultant vervullen. 

Systems Engineering
Systems Engineering, een methodiek om systemen (en projecten) op een gestructureerde en beheersbare manier te ontwerpen en te realiseren, inspireert Stijn al jaren. "Door de Systems Engineering heb ik geleerd om goed te luisteren naar de klant: wat wordt er nu écht gevraagd? Door deze klantvraag in een vroeg stadium van een project centraal te stellen, en dat te combineren met de raakvlakken die er intern en extern zijn, krijgt het projectteam een compleet beeld", aldus Stijn. Tevens benadrukt hij dat de gestructureerde aanpak van een project rust geeft. "Het vergroot de collectieve kennis en verkleint de kans op onaangename verrassingen".

Door de Systems Engineering heb ik geleerd om goed te luisteren naar de klant: wat wordt er nu echt gevraagd.


Technisch en organisatorisch

Stijn is sterk in het doorgronden en overzien van een vraagstuk, vanuit zowel technisch als organisatorisch oogpunt. "Bij de organistorische kant kun je denken aan bijvoorbeeld de klantwens, planning, kosten, stakeholders, veiligheid en kwaliteit", aldus Stijn. "Maar ik heb ook grote affiniteit met techniek. Door mijn goed ontwikkelde analytische vermogen kan ik vragen snel doorgronden en een overzicht ontwikkelen van het project. Van ontwerp tot en met de realisatie". Stijn heeft een technisch hart, dat sneller gaat kloppen van innovatie, productontwikkeling en technologie. Tot slot is Stijn bevlogen in het betrekken en motiveren van mensen, onder andere door vakspecialisten bewust te maken van de raakvlakken en het grotere geheel.

Wil je meer weten over Stijn en zijn beschikbaarheid? Neem contact met hem op!

Wij wensen Stijn heel veel plezier en succes toe en kijken uit naar een prettige samenwerking!