Afgelopen zomer mochten wij Wouter Eijgelsheim verwelkomen als nieuwe partner bij Ipcon. De 40-jarige Wouter sluit zich als o.a. projectcoördinator, procesmanager en tenderengineer aan bij het kenniscluster Technisch Management. "Ik sta te popelen om mijn kennis via Ipcon in te zetten en verder te verspreiden", aldus Wouter.

Kennis en affiniteit
In 2002 rondde Wouter zijn HBO opleiding Civiele Techniek succesvol af, waarna hij met veel plezier en bevlogenheid aan het werk is gegaan binnen de aannemerij. In de loop van de jaren kreeg hij echter steeds meer kennis van en affiniteit met beheersing van risico’s, kansen, raakvlakken, systems engineering, systeemdenken, het ondersteunen van jonge (startende) collega’s, het begeleiden van minder ervaren werkvoorbereiders en het leveren van een proactieve bijdrage aan een lerende organisatie.

Samenwerking met anderen
“Het beste kom ik tot mijn recht onder mensen die openstaan voor de nieuwe manier van werken. Dit is iets wat tegenwoordig door veel opdrachtgevers wordt gevraagd. Ik haal dan ook het meeste voldoening uit mijn werk als ik anderen kan betrekken en zaken gemeenschappelijk kan maken. De behoefte aan groei en verdieping koppel ik aan de samenwerking met anderen”, aldus Wouter. Hij daagt anderen uit met zijn ideeën, zonder de behoeften van anderen uit het oog te verliezen. “What got you here, will no longer get you there”, zegt hij lachend. “Het maakt voor mij het werken bij de vooruitstrevende aannemers en opdrachtgevers in de beton‐ & waterbouw meer dan de moeite waard!”

Wil je meer weten over Wouter Eijgelsheim en zijn beschikbaarheid? Neem contact met hem op!

Wij wensen Wouter heel veel plezier en succes toe en kijken uit naar een prettige samenwerking!