Deze week mogen wij Abdullah Alkan officieel verwelkomen als nieuwe partner van Ipcon. De 30-jarige Abdullah sluit zich als (detail)planner en werkvoorbereider aan bij het kenniscluster Voorbereiding & Realisatie. En terwijl de inkt van zijn handtekening onder de maatschapsovereenkomst nog moest drogen, had hij met Noorderbrugtracé direct een uitdagend project te pakken. 

Planner en werkvoorbereider
Na het behalen van zijn HBO-diploma Bouwkunde, deed Abdullah ervaring op als planner en werkvoorbereider binnen grote, multidisciplinaire projecten. Door de combinatie van zijn technische kennis en planningservaring, is Abdullah breed inzetbaar. Als planner heeft Abdullah veel ervaring met het opzetten van een leesbare en realistische uitvoeringsplanning, zoals de overallplanning (level 4) en detailplanning (level 5). Als werkvoorbereider is hij goed op de hoogte van werkzaamheden buiten zijn eigen discipline, waardoor hij in staat is om raakvlakken te signaleren. 

Noorderbrugtracé
Het Noorderbrugtracé is voor Abdullah de eerste interim opdracht voor Ipcon. "Ik kijk er enorm naar uit om mijn opgedane kennis en kunde op het gebied van planningsmanagement toe te passen binnen Strukton Civiel Projecten. Voor het project Noorderbrugtracé in Maastricht ga ik mij bezig houden met de overallplanning. Ik bewaak, stuur bij en toets de haalbaarheid van de overallplanning", aldus Abdullah. "Het project Noorderbrugtracé bevindt zich momenteel in de laatste uitvoeringsfase, waardoor het nog nader te specificeren af- en opleveren een prominente rol binnen de planning krijgt. Naast dit werk in uitvoering word ik ingezet op diverse tenders".

Wil je meer weten over Abdullah en zijn beschikbaarheid? Neem contact met hem op!

Wij wensen Abdullah heel veel plezier en succes toe en kijken uit naar een prettige samenwerking!