De markt van de bouw, infra en energie is volop in beweging. Het gaat goed met de economie, en dat heeft zijn weerslag op onze branche. In vergelijking met enkele jaren geleden, ligt er momenteel een enorm marktpotentieel. Naast de partners van Ipcon, zijn zelfstandigen uit onze 'flexibele schil' actief op projecten bij onze klanten. Wij vinden het belangrijk om persoonlijk contact te onderhouden en te verbeteren. Samen bouwen aan de toekomst!

button aanmelden

Onze toekomstvisie
De huidige trends, ontwikkelingen en kennis van de markt bieden kansen. In onze ogen hebben we elkaar, als ondernemers, hierin nodig. Bijna dagelijks krijgen wij vragen van klanten voor uiteenlopende projectrollen. Deze rollen vullen wij in met partners én met onze 'flexibele schil'. Om samen uitdagingen op te pakken is het belangrijk om elkaar persoonlijk te kennen, korte lijntjes te hebben en vertrouwen in elkaar te hebben. Wij hebben hier een duidelijke, toekomstgerichte visie op. In het eerste deel van deze netwerkbijeenkomst willen wij die visie graag met je delen.

Jouw toekomstvisie
Als zelfstandige doe je op allerlei gebieden ervaringen op. Wij geloven erin dat zelfstandig ondernemers elkaar kunnen helpen door kennis en ervaringen met elkaar te delen. We zijn dan ook benieuwd naar jouw ervaringen. Hoe ervaar je het zelfstandig ondernemerschap? Hoe houd jij je op de hoogte van ontwikkelingen in de markt? Spar je regelmatig met gelijkgestemden? Hoe geef je invulling aan marketing? Welke meerwaarde moet Ipcon jou bieden? 

Programma
18.30 uur – Inloop
19.00 uur – Onze toekomstvisie (Ipcon)
19.30 uur – Jouw toekomstvisie
20.30 uur – Resumé
21.00 uur – Borrel

Ben jij er bij?
We zouden het leuk vinden als je er bij kunt zijn op donderdag 5 april. De netwerkbijeenkomst vindt plaats op het kantoor van Ipcon:

Bolkensteeg 19A
5103 AA Dongen
Tel. 085 877 24 50

Aanmelden
Wil je er graag bij zijn? Meld je dan nu aan.

button aanmelden