Binnen Ipcon - en in het bijzonder binnen ons kenniscluster Omgevingsmanagement - vinden wij dat omgevingsmanagement geprofessionaliseerd moet worden. Wij hebben hier onze ideeën over, maar wij willen ook graag met andere experts binnen Omgevingsmanagement hierover in gesprek. Daarom organiseren wij op woensdag 21 februari een netwerkbijeenkomst. En na afloop van deze bijeenkomst ga je met de Pilotomgeving van Dialog – die beschikbaar gesteld wordt door Ipcon - naar huis.

Het Gesprek
In het eerste deel van deze bijeenkomst gaan we graag het gesprek aan over hoe Omgevingsmanagement geprofessionaliseerd kan worden. Hier kunnen verschillende onderwerpen besproken worden, zoals vergunningen, communicatie, stakeholdermanagement, omgevingswet, verkeersmanagement, organisatiecultuur etc. Heb je een voorkeur voor onderwerpen of heb je andere ideeën? Geef dit aan bij je inschrijving of laat het ons weten via .

Dialog
In het tweede deel van deze bijeenkomst presenteren wij graag Dialog. Dialog is de all-in oplossing ter ondersteuning van Strategische OmgevingsManagementprocessen (SOM) binnen projecten. Het stelt omgevingsmanagers en –teams in staat de dialoog met stakeholders beheerst aan te gaan en herleidbaar vast te leggen. Een combinatie van continu inzicht in de projectomgeving en overzichtelijke rapportages, zorgt ervoor dat de omgevingsmanager altijd voorbereid is. Je ontvangt een gratis pilot van 3 maanden van ons, zodat je Dialog thuis verder kunt ontdekken.

De bijeenkomst wordt afgesloten met een borrel in een informele sfeer om nader kennis te maken en van gedachten te wisselen.

Programma
18.30 uur - Inloop
19.00 uur - Het Gesprek: Professionaliseren van omgevingsmanagement
20.00 uur - Dialog (initiatief van Ipcon)
21.00 uur - Borrel

Aanmelden
Wil je er graag bij zijn? Meld je dan nu aan.

button aanmelden

 

De netwerkbijeenkomst vindt plaats op het kantoor van Ipcon:
Bolkensteeg 19A
5103 AA Dongen
Tel. 085 877 24 50