Deze week mochten wij Arjan Rietra officieel verwelkomen als nieuwe partner van Ipcon. De 43-jarige Arjan is een projectvoorbereider en -begeleider, die met zijn kennis, ervaring en werkwijze iets toevoegt aan het kenniscluster Technisch Management. Hij is onder andere beschikbaar voor interim rollen als werkvoorbereider en projectcoördinator.

Mijn uitdaging is om in complexe, multidisciplinaire projecten van meerwaarde te zijn door geordend en procesmatig te werken en denken.


Geordend en procesmatig

Door zijn ruime ervaring is Arjan in staat om projecten van diverse grootten goed op de rails te zetten en te houden. Dit doet hij binnen zowel de UAV-GC als de RAW-systematiek. Bovendien is hij in staat om de projectvoorbereiding te coördineren en tendertrajecten te sturen en te leiden. "Mijn uitdaging is om in complexe, multidisciplinaire projecten van meerwaarde te zijn door geordend en procesmatig te werken en denken", aldus Arjan. 

Ondernemend en enthousiast
Zijn ondernemende karakter, betrokken instelling, communicatieve vaardigheden en enthousiasme kenmerken hem. Hij haalt het meeste voldoening uit zijn werk als er tastbare resultaten zijn te boeken in een dynamische omgeving. Bovendien werkt hij graag samen met de opdrachtgever en de omgeving, om tot een acceptabele oplossing te komen zodat een project tijdig en naar iedereens tevredenheid gereed is. Kortom, Arjan is een echte teamplayer die geen uitdaging uit de weg gaat.

Wil je meer weten over Arjan en zijn beschikbaarheid? Neem contact met hem op!

Wij wensen Arjan heel veel plezier en succes toe en kijken uit naar een prettige samenwerking!