Vandaag kunnen wij Alain Kroese officieel welkom heten bij Ipcon. De 43-jarige Alain - geboren en getogen in Zandvoort en momenteel wonend in Rotterdam - is een echte aanpakker die weet wat hij wil. Binnen Ipcon komt hij - in de rol van werkvoorbereider en projectcoördinator - het kenniscluster 'Voorbereiding en Realisatie' versterken. 

Ik vind het een uitdaging om - in teamverband of zelfstandig - complexere problemen op te lossen.

 

Zelfstandig ondernemerschap
alain kroese nieuwe partner ipcon web 4Alain deed al veel ervaring op binnen gerenommeerde bedrijven als Dura Vermeer, Ballast Nedam en KWS en heeft nu besloten als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan. "Ik heb inmiddels dusdanig veel ervaring opgedaan binnen de diverse facetten van GWW, dat ik met vertrouwen als zelfstandig ondernemer aan de slag ga", aldus Alain.

Probleemoplosser
Alain is te omschrijven als gestructureerd, vasthoudend, betrouwbaar en een teamplayer. Het is geen toeval dat dit tevens de benodigde eigenschappen zijn van een probleemoplosser. "Ik vind het een uitdaging om - in teamverband of zelfstandig - complexere problemen binnen een project op te lossen", zo zegt hij zelf. "En dat altijd met hetzelfde doel: om tot een mooie en juiste oplossing te komen". 

Wil je meer weten over Alain en zijn beschikbaarheid? Neem contact met hem op!

Wij wensen Alain heel veel plezier en succes toe en kijken uit naar een prettige samenwerking!