Nadat Mark Huisman zijn maatschapsovereenkomst had getekend, was het definitief beklonken: Mark heeft zich als nieuwe partner aan Ipcon verbonden. Wij zijn erg blij dat de 32-jarige Mark - geboren en getogen Sallander - als werkvoorbereider en uitvoerder het kenniscluster Voorbereiding & Realisatie komt versterken. 

De ervaring die ik heb opgedaan op de diverse multidisciplinaire werken geeft me de mogelijkheid om integraal te denken en te werken binnen een project

Integraal denken en werken

Na het afronden van zijn HBO studie Civiele Techniek in Zwolle, belandde Mark al snel in de uitvoering. Nadat hij twee jaar het onderhoudscontract uitvoerde in de gemeente Almelo, maakte hij de stap naar een groot DBFM werk (MaVa) in Rotterdam waar hij ruim 4,5 jaar werkzaam was. "Ik haal mijn energie uit een goed georganiseerde voorbereiding en uitvoering van een project. De ervaring die ik heb opgedaan op de diverse multidisciplinaire werken geeft me de mogelijkheid om integraal te denken en te werken binnen een project", aldus Mark. Een rol startend vanuit werkvoorbereiding met een doorgroei naar de uitvoering is voor hem dan ook weggelegd binnen het projectteam. Mark is flexibel, gedreven, toegewijd en gaat hard werken niet uit de weg. Door logisch nadenken en de samenwerking op te zoeken is hij in staat om het gewenste resultaat te bereiken binnen de projectdoelen.

Wil je meer weten over Mark en zijn beschikbaarheid? Neem contact met hem op!

Wij wensen Mark heel veel plezier en succes toe en kijken uit naar een prettige samenwerking!