Deze week mochten wij Jantien van der Vet officieel verwelkomen als nieuwe partner van Ipcon. De 36-jarige Jantien is een breed opgeleide planoloog, die met haar kennis, ervaring en scherpe blik de nodige expertise toevoegt aan ons kenniscluster Omgeving & Participatie. Ze is onder andere inzetbaar binnen rollen als Adviseur Ruimte / Vergunningen, Omgevingsmanager en Adviseur SOM.

Goede communicatie en helder taalgebruik is essentieel.

 

Oog voor inhoud en context

Door haar werkervaring als planoloog, heeft Jantien een brede kijk op de 'ruimtelijke ordening' en 'bouwprojecten in de startfase' ontwikkeld. Zij heeft voor zowel overheden als private partijen gewerkt, waardoor zij een goede politieke en organisatorische sensitiviteit opgebouwd. Bovendien heeft ze ervaring met het coƶrdineren van vergunningentrajecten, procesbegeleiding en het vertalen van technische kennis naar een bestuurlijk publiek. Jantien heeft dus niet alleen oog voor de inhoud, maar ook voor de context.

Verbinder pur sang 

Jantien is een verbinder pur sang die oplossingsgericht te werk gaat. "Ik werk het liefst op een open en onderzoekende manier. Goede communicatie en helder taalgebruik is hierbij essentieel", vertelt ze. Verder is deze bevlogen professional te omschrijven als betrokken, flexibel, stressbestendig, proactief en een echte teamspeler.

Wil je meer weten over Jantien en haar beschikbaarheid? Neem contact met haar op!

Wij wensen Jantien heel veel plezier en succes toe en kijken uit naar een prettige samenwerking!