Vandaag kunnen we het heuglijke nieuws naar buiten brengen dat Marcel Stiefelhagen zich als partner aan Ipcon verbonden heeft. De 49-jarige Marcel – wonend in het Brabantse Oosterhout – sluit zich per direct aan als partner binnen het kenniscluster Omgeving & Participatie, waarbinnen hij rollen als omgevingsmanager, projectmanager of communicatieadviseur kan vervullen.

In de complexe wereld van omgevingsmanagement is het mijn overtuiging dat mensen het verschil maken.

 

Oog voor omgeving

Marcel is een energieke, creatieve professional die lef en gezond verstand in de juiste dosis weet te combineren. “In de complexe wereld van omgevingsmanagement is het mijn overtuiging dat mensen het verschil maken; je echt in de ander verdiepen en diens belangen respecteren leidt tot wederzijds vertrouwen en tot oprechte bereidheid om tot elkaar te komen”, aldus Marcel. “Het helpt daarbij om jezelf niet te serieus te nemen en op zijn tijd een beroep te doen op een portie gezond relativeringsvermogen”. Dat hij niet alleen op professioneel gebied een enorme betrokkenheid toont met zijn omgeving, blijkt uit het feit dat hij ook als vrijwilliger actief is voor belangen van zijn eigen wijk en gemeente.

Veel kennis en ervaring

Marcel is ervan overtuigd dat resultaat alleen kan worden bereikt wanneer er sprake is van openheid en transparantie in belangen en bedoelingen. Zijn 30 jaar werkervaring heeft ervoor gezorgd dat hij over een groot en breed netwerk beschikt, binnen zowel de publieke als de private sector. Zijn voornaamste competenties en ervaringen liggen op het gebied van Omgevingsmanagement, Projectmanagement en Communicatie.

Wil je meer weten over Marcel en zijn beschikbaarheid? Neem contact met hem op!

Wij wensen Marcel heel veel plezier en succes toe en kijken uit naar een prettige samenwerking!