Op donderdag 22 juni vindt de Landelijke Omgevingsmanagement Dag 2017 plaats. Ipcon is actief aanwezig op deze dag, waar omgevingsmanagers van heinde en verre op af komen. Wij verzorgen een workshop over Dialog én beschikken gedurende deze dag over een stand. Kom je op 22 juni ook naar Den Bosch?

Workshop

Tijdens de workshop "Professioneler omgevingsmanagement met behulp van Dialog", bespreken Marcel Hoogsteder en Bart Klaver de mogelijkheden tot professionalisatie binnen omgevingsmanagement. De wijze waarop we nu samenwerken met stakeholders past niet meer bij de steeds belangrijkere rol van omgevingsmanagement. Veel kennis zit in de hoofden van de teamleden, er bestaat een veelvoud aan lijstjes, informatie wordt weinig onderling gedeeld en beslissingen worden genomen op onderbuikgevoel. Het is tijd om stappen te maken en omgevingsmanagement te professionaliseren door informatie dat voorhanden op slimme wijze in te zetten. Dit kunnen we doen met behulp van Dialog.

Stand

Ipcon en haar experts hebben veel kennis en vaardigheden voor strategisch omgevingsmanagement in huis, maar ook de praktische handvaten in de uitvoeringsfase. We bemensen onder andere omgevingsteams, beheersen met Dialog het omgevingsmanagement, stellen omgevingsplannen op en kunnen de uitvoerende organisatie trainen in omgevingsgericht handelen. Wil jij met ons van gedachten wisselen over onderwerpen binnen het Omgevingsmanagement of wil je na afloop van de workshop meer informatie over Dialog? Bezoek onze stand!

Wij hopen je op 22 juni te zien op de Landelijke Omgevingsmanagement Dag 2017! Ben je verhinderd maar heb je toch vragen met betrekking tot ons kenniscluster Omgeving & Participatie of Dialog? Neem contact met ons op!

Ik wil me aanmelden voor de Landelijke Omgevingsmanagement Dag 2017

Op de hoogte blijven? Volg ons op LinkedIn!