Op de bar staat letterlijk een warm welkom voor een aantal genodigde relaties van Ipcon klaar. De relatiebijeenkomst wordt gestart met een uitgebreid warm buffet. Vandaag krijgen relaties van Ipcon én haar partners een kijkje in de, spreekwoordelijke, keuken van Ipcon. Kennis en visies delen, maar vooral elkaar persoonlijk nog beter leren kennen. En dat allemaal in een ongedwongen sfeer, onder het genot van een hapje en een drankje.

Warme relaties

De relaties die vandaag aanwezig zijn bij deze relatiebijeenkomst hebben in het verleden al met onze partners aan mooie projecten mogen werken. Dat het hier allemaal warme relaties betreffen, blijkt wel uit de geografische afkomst: praktisch heel Nederland is vertegenwoordigd. “De kracht van deze bijeenkomst zit hem in het feit dat onze relaties en onze partners elkaar beter leren kennen”, aldus Corné Thomassen.

Ipcon presents

Na het buffet nemen Wilbert den Boer en Corné Thomassen, beiden Managing Partner bij Ipcon, de relaties mee op de tijdlijn van Ipcon. Bevlogen vertellen ze over de periode van hoe Ipcon op een zolderkamer ontstond, tot waar we nu staan: een kantoor waar Ipcon trots op is. De tijdlijn stopt echter niet in het heden, maar werpt ook al een blik op de toekomst. Welke ambities heeft Ipcon voor de aankomende periode? Hoe zijn ze van plan dit verder vorm te geven? Samenwerken is essentieel: samenwerken is de toekomst! Hierna nemen enkele partners het woord. Zij vertellen uiteenlopend over waarom ze zich bij Ipcon aansloten, wat hun expertises zijn en op welke projecten zij actief zijn.

Dit ‘officiële programma’ wordt afgesloten met een borrel. Er is voldoende tijd om elkaar nog beter te leren kennen en de borrel vormt een mooie afsluiter voor deze donderdag. De dag dat Ajax de finale van de Europa League bereikt, OG3NE de finale van het Eurovisie Songfestival en... Ipcon haar aanwezige relaties wil bedanken voor een hele fijne avond.