slider nb ipcon 4

Na een aantal weken hard werken is onze nieuwe website klaar en online! Nu kunnen we je een nóg beter overzicht geven van onze diensten en producten. We zijn erg blij met het eindresultaat en hopen dat de vernieuwde website je een duidelijk beeld geeft van Ipcon. Neem eens rustig een kijkje op onze nieuwe website en we zijn erg benieuwd wat je ervan vindt.

Waarom een nieuwe website?
De afgelopen periode hebben we onze expertise zowel kwantitatief als kwalitatief sterk uitgebreid. De oude website voldeed naar onze mening niet meer om overzichtelijk te maken wat Ipcon is, wat wij doen en waar wij voor staan. De nieuwe website biedt je een overzichtelijk platform met onze diensten, experts en projecten. 

Kennisclusters & Markten
Ipcon is een innovatief adviesbureau dat de expertise levert voor soepel lopende projecten binnen de markten infra, bouw en energie. Wij hebben onze diensten die we leveren onderverdeeld in zes afzonderlijke kennisclusters met elk hun eigen expertise.

ipcon markten regie 2

Experts
Ipcon bestaat uit een uniek concept door de vorming van een collectief van ondernemende professionals. Door dit innovatief ondernemen weet Ipcon een grote groep ondernemende experts en professionals aan zich te binden. Een groep die bij uitstek geschikt en bedreven is om in een consultancy- en adviesrol of op interimbasis oplossingen in te vullen.

Projecten
Ipcon en haar experts hebben de afgelopen jaren een bijdrage mogen leveren aan succesvolle projecten binnen de infra, bouw en energie. Hier zijn wij erg trots op! Onze klantenkring bestaat voornamelijk uit aannemers, projectontwikkelaars, overheid en semi-overheid.

Heb je nog op- en/of aanmerkingen met betrekking tot de website? Laat het ons weten!