Wat de bouwstenen voor een goedlopend en succesvol project zijn? Onze standbezoekers op de InfraTech 2017 in Ahoy wisten hier vorige week een doeltreffend antwoord op te geven. Dit resulteerde in een brug vol oneliners, waaraan iedere standbezoeker een steentje heeft bijgedragen. En ze bleken behoorlijk op één lijn te zitten.

MENSEN ALS MEERWAARDE 

Gedurende de beurs schreven bezoekers van onze stand op een kartonnen bouwsteen wat voor hen fundamenteel  is voor een goedlopend project. De beschreven bouwstenen vormden een brug vol met inspirerende kreten als ‘communiceren’, ‘samenwerken’, ‘elkaar succes gunnen’, ‘luisteren naar een ander’ en ‘vertrouwen’. Onze standbezoekers waren het er allemaal over eens: een duidelijke communicatie en goede samenwerking zijn enorm belangrijk voor een succesvol project. Door de complexiteit die infraprojecten vaak met zich meebrengen, blijkt dit In de praktijk echter niet altijd eenvoudig. Een goed samenspel tussen de betrokkenen bepaalt het succes. Een kwestie van slim verbinden.

InfraTech 2017 Ipcon Wordcloud 2

DE MARKT IN BEWEGING

 “Het is mooi om te zien dat de pijlers waar wij ons sterk op richten ook zo veelvuldig genoemd worden”. Dat is voor ons een bevestiging dat wij goed in kaart hebben waar de markt behoefte aan heeft”, aldus Joep Koppe (Partner Ipcon). Bart Klaver, tevens Partner bij Ipcon, vult direct aan: “Maar wij zijn ons er ook van bewust dat de behoeften vanuit de markt altijd in beweging zijn. Wij vinden het dan ook belangrijk om niet alleen op de beurs met onze (potentiële) klanten het gesprek aan te gaan, maar wij willen altijd beschikbaar zijn als gespreks- of sparringpartner. Alleen dan is het mogelijk om de meerwaarde die wij als partners kunnen bieden volledig te benutten”.

Wij bedanken alle bezoekers van onze stand voor de inspirerende gesprekken, vruchtbare discussies en uitwisseling van kennis. De brug staat… Maar wij zijn nog lang niet klaar met verbinden!